Göztepe Altay karşılaşması yarıda kaldı! Bir taraftar sahaya indi sopayla kaleciye saldırdı

Göztepe Altay karşılaşması yarıda kaldı! Bir taraftar sahaya indi sopayla kaleciye saldırdı
Türkiye'de bugün İzmir'de saat 19:00 itibariyle başlayan Göztepe Altay derbisi çıkan olaylar sonrası yarıda kaldı.

Göztepe Altay karşılaşması yarıda kaldı! Bir taraftar sahaya indi sopayla kaleciye saldırdı - Türkiye'de bugün İzmir'de saat 19:00 itibariyle başlayan Göztepe Altay derbisi çıkan olaylar sonrası yarıda kaldı. Altay tribününden Göztepe tribününe fişek gönderilirken sahaya da giren bir Göztepe taraftarı Altay kalecisi Ozan'a korner direğiyle saldırdı. 

Spor Toto 1.Lig'de bu hafta derbide çıkan olaylar sebebiyle karşılaşma yarıda kaldı. Göztepe Altay maçı kapalı gişe oynanırken karşılaşmanın 19. dakikası sonrasında olaylar çıktı.

2 AMBULANS SAHAYA GİRDİ

Altay tribününden Göztepe taraftarına fişek atılması sonrası Göztepe tarafında bazı taraftarlar yaralandı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise sahaya iki ambulans girdi ve maç durdu. 

BİR TARAFTAR ALTAY KALECİSİNE SALDIRDI

Yaşanan bu olaylar esnasında sahaya giren Göztepe taraftarı da korner bayrağını alarak Altay kalecisi Ozan'a saldırdı. Ozan'a gelen darbe sonrasında ise taraftar yaka paça altında gözaltına alındı.

OZAN HASTANEYE KALDIRILDI!

Yaşanan olaylar sonrasında aldığı darbe sonrası yaralanan kaleci Ozan yerde kalarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Güvenlik güçleri sahaya girerken olaylara da müdahale edildi. Futbolcular ve hakemler bu olay sonrasında soyunma odasına girdi.

OZAN'IN BİLİNCİ AÇIK

Yayıncı kuruluş tarafından gelen bilgilere göre Ozan Evrim Özenç, olayın ardından hala süregelen bir kanama yaşadı ve hastaneye kaldırıldı. 29 yaşındaki kalecinin bilinci açık.

Kamu Gündemi'ni Twitter'dan takip etmek için tıklayın!