Gaziantep FK'yı taşıyan uçakta kavga çıktı! Ahmet Ağaoğlu ve Yusuf Yazıcı dikkat çekti!

Gaziantep FK'yı taşıyan uçakta kavga çıktı! Ahmet Ağaoğlu ve Yusuf Yazıcı dikkat çekti!
Dün akşam Trabzon'da oynanan Trabzonspor- Gaziantep FK karşılaşması sonrası Gaziantep FK'nın dönüş uçağında kavga çıktı. Kavgada öne çıkan isimler arasında Erol Bulut, Ahmet Ağaoğlu ve Yusuf Yazıcı da yer alıyordu. Görüntüler sosyal medya platformlarında kısa sürede büyük tepkiye yol açtı...

Dün akşam Trabzonspor'a konuk olan Erol Bulut ve öğrencileri deplasman maçından tek farklı mağlubiyet ile döndü. Rakibine 2 gol atma fırsatı bulan Gaziantep FK'ya karşı Trabzonspor da üç kez rakibinin kalesine topu yolladı. Erol Bulut'un sakin futbol anlayışına karşın iki gol bulması bazı kişiler tarafından büyük tebrik alırken bazı Gaziantep taraftarları ve futbol severler Bulut'un futbol anlayışını sıkça eleştiriyor. Bulut'un futbol sistemine olan eleştiriler devam ederken dün dönüş uçağında meydana gelen olaylar dikkat çekti.

Trabzon deplasmanından mağlubiyet ile dönen Gaziantep FK takımı uçağa bindiğinde bazı taraftarlardan tepkiler almaya başladı. Gaziantepli taraftarlardan biri teknik adam Erol Bulut'a "Yatsana Erol Bulut, yatsana" ifadelerini kullanarak bağırdı. Bunun üzerine oyuncuların bazıları ve Erol Bulut sesini yükselten taraftara cevap verdi. Kendisine cevap verilen taraftar daha da sinirlendi ve sözlü tartışma bir anda kavgaya döndü. Kavga halinde olan taraftarlar, Erol Bulut ve takım oyuncularını gören Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'da olayın içine girdi.

GAZİANTEP FK'NIN KAVGA GÖRÜNTÜLERİNDE UĞURCAN ÇAKIR VE AHMET AĞAOĞLU DİKKAT ÇEKTİ!

Uçakta bir anda alevlenen gerginliği gören Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve kaleci Uğurcan Çakır olaya müdahale ettiler. Tarafları sakinleştirmeye çalışan başkan ve kalecinin sağduyulu tavrı dikkat çekti.

Öte yandan uçaktaki yolcular arasında bulunan bir kadının çocuğunun korkması nedeniyle her iki tarafa da sert tepki göstermesi üzerine kavganın alevi kısa süre içerisinde indi.

Olayın ardından Trabzonspor ya da Gaziantep FK tarafından konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. İlerleyen saatlerde olaya ilişkin ilk olarak Erol Bulut'tan açıklama gelmesi bekleniyor.