Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman'a Samsunspor'dan teklif geldi!

Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman'a Samsunspor'dan teklif geldi!
Türkiye'de pek çok takım ile çalışmış olan ve Fenerbahçe'nin hem futbolculuğunu hem teknik direktörlüğünü yapmış olan Aykut Kocaman'a o takımdan teklif geldiği iddiası dikkat çekti. Fenerbahçe, Konyaspor, Başakşehir gibi takımlarla çalışan Aykut Kocaman'a gelen yeni teklif dikkat çekecek...

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde futbolculuk döneminde başarılı işler çıkaran ve "Sen bizim 'Kocaman' gururumuzsun" sloganı ile camia içerisinde büyük bir isim olan Aykut Kocaman teknik direktörlük kariyerinde kupalar kaldırmış olmasına rağmen Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza ile tersleşmesi nedeniyle taraftarların bir kısmının gözünden düşmüştü.

TFF 1. Lig'de mücadele eden ve teknik direktör Bayram Bektaş tarafından yönetilen Samsunspor'da lig sonuçları şimdiye kadar pek memnun edici olmadı. Bu sezon şampiyon olmak ve bir sonraki sezon mutlak suretle Spor Toto Süper Lig'de mücadele etmek isteyen Karadeniz ekibinin ligde aldığı sonuçları düzeltmek istediği biliniyor. Teknik adam Bayram Bektaş ise teknik direktörlük karnesini düzeltmek ve takımı ile en iyisini yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son dakikalarda gelen iddialar ise dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'de farklı takımlarda görev almış olan teknik adamın yeni adresi ile ilgili iddialar ise gündemde büyük bir yer tutmaya başladı. Son dakikalarda gelen iddialara göre Aykut Kocaman'a köklü Anadolu takımı Samsunspor'dan teklif geldiği öne sürüldü.

Uzun bir süredir herhangi bir takımın başında teknik direktörlük yapmayan Aykut Kocaman'ın inzivasına son vereceği ve Samsunspor'un başına geçmeye sıcak baktığı iddiası ise dikkat çekti. Karadeniz ekibinin Aykut hocaya teklifini "Gel şampiyon olalım hocam" mesajı ile yaptığı iddia edilse de Aykut Kocaman'ın teklifi kabul etmediği ortaya çıktı.

Ancak bütün bu olayların şimdilik henüz iddia niteliğinde olması nedeniyle yer alan bilgilerin herhangi bir kesinliği söz konusu değildir. Henüz iki taraftan da resmi bir açıklama yapılmamış olup olaya ilişkin Samsunspor cephesinden resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Konuya ilişkin ve spor dünyasından öne çıkacak olan tüm yeni gelişmeler son dakika haberleri olarak Kamu Gündemi adresinde yer alacak.