Fenerbahçe'de büyük maç öncesi kötü haber! 9 ismin zehirlendiği duyuruldu

Fenerbahçe'de büyük maç öncesi kötü haber! 9 ismin zehirlendiği duyuruldu
Takımını her alanda destekleyen sarı lacivertli taraftarlar son günlerde sürekli olarak kötü haberler ile karşılaşıyor. Sarı lacivertli taraftarlara bugün bir kötü haber daha verildi. Büyük maça sayılı bir zaman kalmışken sporcu ve teknik ekipten 9 kişinin zehirlendiği duyuruldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü bu yıl mücadele ettiği her kulvarda dikkatleri üstüne toplamayı başarıyor. Sarı lacivertliler bu yıl futboldan basketbola ve diğer branşlarda gösterdiği mücadele ile yalnızca taraftarlarından değil diğer kulüplerden de alkışı almayı başardı.

Son olarak bugün gelen bir bilgi ile büyük maça sayılı bir zaman kalmışken sporcu ve teknik ekip olmak üzere toplamda 9 kişide zehirlenme tespit edildiği açıklandı.

Fenerbahçeli sporcuların ve teknik ekibin zehirlendiği duyurusu Fenerbahçe resmi internet adresinden yapıldı. Fenerbahçe Koleji DS Energy Erkek Basketbol Takımı için yapılan açıklamada başka takımlarda da zehirlenme vakalarının olduğu duyuruldu. Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklama kapsamında şu ifadelere yer verildi;

Fenerbahçe Koleji DS Energy Erkek Basketbol Takımımızın 23 Eylül Cuma günü oynadığı Semt 77 Yalovaspor maçının ardından sporcu ve teknik ekip kadromuzdan toplam dokuz ismimiz ishal ve kusma şikayetleriyle tetkikleri yapılmak üzere hastaneye götürülmüştür.

"Yapılan tetkiklerin ardından sporcu ve teknik ekibimizden bu isimlerde gıda zehirlenmesi yaşandığı tespit edilmiştir.

Benzer vakaların, takımımızla aynı otelde kamp yapan Samsunspor ve Akran Gemlik Basketbol’da da yaşandığı bilgisine ulaşılmıştır.

Yaşanan bu olayın ardından, takımımızın bugün oynaması gereken Kocaeli BŞB Kağıt Spor mücadelesi 26 Eylül Pazartesi gününe ertelenmiştir.

Kulübümüz, konuyla ilgili detaylı incelemeleri sürdürmekte olup, konunun takipçisi olmaya devam edecektir.

Fenerbahçe Koleji DS Energy sporcularına ve teknik ekibine; aynı zamanda da benzer vakaları yaşayan Samsunspor ve Akran Gemlik Basketbol takımlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Basketbol altyapı takımlarında yaşanan bu olaylar sonrası henüz bir girişim yapılmamış olsa da en kısa süre içerisinde soruşturma başlatılması bekleniyor. 

3 Takım kafilesinde görülen zehirlenme vakaları nedeniyle Erkekler Federasyon Kupası maçları kapsamında mücadele eden oynanması planlanan maçlar ertelendi.

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılmış olan açıklama kapsamında şu ifadeler kullanıldı;

"Ankara’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Erkekler Federasyon Kupası’nda mücadele eden 3 takımın kafilesinde gıda zehirlenmesi meydana gelmiştir.

Akran Gemlik, Fenerbahçe Koleji DS Energy ve Samsunspor takımlarının bugün Erkekler Federasyon Kupası’nda oynayacağı mücadeleler 26 Eylül Pazartesi gününe ertelenmiştir. Ertelenen karşılaşmaların programı daha sonra açıklanacaktır.

Türkiye Basketbol Federasyonu olarak gıda zehirlenmesinden etkilenen takımlara geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

Konuyla ilgili gelişmeler takımların taraftarları tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor.