Efsane oyuncu Mehmet Aslantuğ'un ekranlara döneceği dizi belli oldu!

Efsane oyuncu Mehmet Aslantuğ'un ekranlara döneceği dizi belli oldu!
Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Mehmet Aslantuğ'un ekranlara hangi dizi ile döneceği belli oldu. Gelen iddialara göre TRT'de yayınlanacak olan diziye Aslantuğ da katılacak

Mehmet Aslantuğ hayranlarını sevindiren haber geldi! Bir süredir ekranlarda görünmeyen usta oyuncunun TRT'de yayınlanan dizinin kadrosuna dahil olacağı açıklandı. Kadroya hangi karakter ile gireceği ve de dizinin seyrinde ne gibi değişiklikler yaşandığı merak konusu oldu. Ekranlarda son olarak Masumiyet isimli dizide rol almış olan Mehmet Aslantuğ yine oldukça iyi bir kadro ile ekranlarda yer alacağı öğrenildi. 

YÜREK ÇIKMAZI DİZİSİNE ASLANTUĞ DA KATILIYOR! 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre ünlü oyuncu  Mehmet Aslantuğ’un hayat vereceği karakter ve diziye ne zaman dahil olacağı gibi konular kesinleşti. Yürek Çıkmazı dizisine dahil olacağı konuşulan usta oyuncunun TRT'de yayınlanan bu dizide Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu gibi yine başarılı isimler ile rol alacağı öğrenildi. 

DİZİNİN SEYRİ DEĞİŞECEK

Gelen iddialara göre 7. bölümü ile Mehmet Aslatuğ'un da kadına şiddete kurban giden Cennet’in (Ayça Bingöl) vefatının ardından avukat Zeynep’in (İrem Helvacıoğlu) verdiği büyük hukuk mücadelesi anlatılan bu dizide son derece önemli bir rolünün olduğu ifade edildi. Hem diziyi severek izleyen kişiler hem de Türkiye'de başarısı ile kendinden söz ettirmeyi başaran Mehmet Aslantuğ hayranları dizinin yeni bölümünün bir an önce yayınlanması için gün saymaya başladı. 

YÜREK ÇIKMAZI OYUNCU KADROSU 

Başarılı oyuncu kadrosu ile kendisinden söz ettiren dizide, Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır yer almaktadır. 

YÜREK ÇIKMAZI HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR? 

İlk bölümü 1 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan dizi her hafta salı günü saat 20.00'da TRT1 ekranlarında yayınlanmaktadır.