Dünyayla Benim Aramda İsimli Dizi Büyük Sallantı Yarattı! Son Yaz Ekibi Resmen Aynı Projede! Oyuncu Kadrosunda Öyle İsimler Var ki; 4 Dev Bir Arada!

Dünyayla Benim Aramda İsimli Dizi Büyük Sallantı Yarattı! Son Yaz Ekibi Resmen Aynı Projede! Oyuncu Kadrosunda Öyle İsimler Var ki; 4 Dev Bir Arada!
Yakın zamanda bomba gibi bir haberle gündeme gelen Disney Plus yeni yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda dizisiyle gündeme damga vurdu. Dizinin yayınlanan afişi büyük ilgi görürken oyuncu kadrosundaki 4 dev isim dizi sektörüne adeta büyük bir rakip olarak geliyor.

Netflix'e büyük bir rakip olarak gelen Disney Plus yakın zamanda Türkiye'nin en gözde isimleriyle anlaşma yapmış ve pek çok dev projeyi birden yayına sokmuştu. Disney Plus o çok merak edilen dizinin afişini yayınladı. Dizinin afişinde ana kadroda bulunan 4 dev isim  izleyicileri şimdiden heyecanlandırırken birçok kişi dizi hakkında araştırma yapmaya başladı. 

Yakın zamanda Disney Plus bünyesinde bir araya gelen pek çok oyuncu adından söz ettirmişti. Türkiye'nin başarılı ve popüler oyuncu kitlesi Disney Plus'ta yayınlanacak projelerin yüzü olurken Disney Plus'ta yayınlanacak yeni dizinin afişi büyük merak uyandırdı. 

Dünyayla Benim Aramda Nerede Yayınlanıyor?

Daha önce Kanal D'de yayınlanan Son Yaz isimli diziyle ekrana damga vuran Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz yeniden farklı bir projede yer almaya hazırlanıyor. Partnerlikleriyle ve oyunculuklarıyla Son Yaz dizisinde izleyicilerin beğenisini alan Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Duymaz Dünyayla Benim Aramda projesinde yeniden bir araya geldi. 

Dünyayla Benim Aramda dizisinin yayınlanan afişi tüm izleyicileri heyecanlandırdı. Sosyal medyada çok konuşulan afiş oldukça beğeni toplarken ana kadroda Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz ve Buğra Gülsoy'un olması diziye olan merakı ve heyecanı daha da arttırdı. Disney Plus'Ta izleyicileri ile buluşan yeni diziye üyelik alan her kullanıcı ulaşabilecek. 

Dünyayla Benim Aramda Konusu Nedir?

Başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Buğra Gülsoy, Demet Özdemir ve Alperen Duymaz'ın bulunduğu Dünyayla Benim Aramda dizisinin afişi sonrası dizinin konusu da oldukça merak edilen konular arasında yer aldı. Kadrosu oldukça güçlü olan ve Disney Plus'ta yayınlanan dizinin konusu da izleyicileri oldukça sabırsızlandırdı.

Dünyayla Benim Aramda büyük bir tutkuyla başlayan aşkın zamanla eskisi gibi olmadığını fark eden kadının aşkını kurtarmak için yapacaklarını konu alıyor. İlişkisini kurtarmak isteyen kadını canlandıran Demet Özdemir sosyal medyada oynadığı oyunlarla bağlılığı söz konusu alan bir dizide rol alacak. Dizinin yayınlanan fragmanında duyulan ilk cümlenin "Bir aşkın bittiği nereden anlaşılır? Nasıl emin olunur artık gitmek gerektiğine?" demesi izleyiciye duygusal sinyaller vereceği de anlaşılıyor.