Cüneyt Çakır'ın yeni mesleği belli oldu!

Cüneyt Çakır'ın yeni mesleği belli oldu!
Türk futbol tarihinin en başarılı hakemleri arasında yer alan Cüneyt Çakır ile ilgili sabah saatlerinde gündeme atılan iddia bir anda alevlendi. Hakemliği bırakan deneyimli hakem Cüneyt Çakır'ın yeni işi belli oldu. Cüneyt Çakır'ın yeni mesleği belli oldu!

Cüneyt Çakır'ın yeni mesleği belli oldu! Türk futbol tarihinin en başarılı hakemleri arasında yer alan Cüneyt Çakır ile ilgili sabah saatlerinde gündeme atılan iddia bir anda alevlendi. Hakemliği bırakan deneyimli hakem Cüneyt Çakır'ın yeni işi belli oldu. 

Türk futbol tarihine önemli izler bırakan başarılı hakemlerden Cüneyt Çakır, yaptığı duyuru ile birlikte hakemliği bıraktığını açıklamıştı. 45 yaşında ki eski hakemin TFF tarafından hakem hocası olarak görevlendirildiği ortaya çıktı.

A Spor canlı yayınlarında açıklama yapan Erman Toroğlu, Cüneyt Çakır ile ilgili maaş ve iş bilgisi verdi.

’Şimdi Cüneyt Çakır, Avrupa’da ve dünyada iyi maçlar yönetti. Aslında 1-2 sene daha devam edebilirdi, bir şeyler oldu bıraktırıldı. Cüneyt Çakır yeni bir mukavele yapıyor. Bunu kimse bilmiyor. İlk defa söylüyorum burada. Cüneyt Çakır ile aylık 100 bin liraya mukavele yapılıyor, hakem eğitmeni olarak."

Kamu Gündemi | Ankara