Camdaki Kız dizisine Emir karakteri geliyor! Cemal Hünal tekrar ekranlara dönüyor

Camdaki Kız dizisine Emir karakteri geliyor! Cemal Hünal tekrar ekranlara dönüyor
Türkiye'nin ekranlara kitlenerek izlediği yapımlar arasında yer alan Issız Adam filmi başrol oyuncusu Cemal Hünal yıllar sonra tekrar televizyon ekranlarına geri dönüyor. Camdaki Kız dizisine Emir karakteri geliyor! Cemal Hünal tekrar ekranlara dönüyor

Camdaki Kız dizisine Emir karakteri geliyor! Cemal Hünal tekrar ekranlara dönüyor - Türkiye'nin ekranlara kitlenerek izlediği yapımlar arasında yer alan Issız Adam filmi başrol oyuncusu Cemal Hünal yıllar sonra tekrar televizyon ekranlarına geri dönüyor. Başarılı oyuncu son yıllarda Survivor'a katılmasının ardından tekrar gündeme gelirken ekran yüzü özlenen Cemal Hünal'ın yeni sezonda Camdaki Kız dizisinde bir süre rol alacağı bilgisine ulaşıldı.

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Camdaki Kız dizisinde Cemal Hünal, Emir karakteri ile ekranlara geri dönüyor.

EMİR KARAKTERİ İLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan Cemal Hünal, dizide Koroğlu ailesinin kızları Selen'in (Selma Ergeç) eski sevgilisini canlandırarak "Emir" rolüne hayat verecek. Hünal'ın canlandıracağı karakter, dizideki dengeleri yerinden oynatacak.

Türkiye'de bir dönem Asi dizisinde de partner olan Cemal Hünal ve Selma Ergeç'in tekrar ekranlarda bir araya gelmesi de izleyiciler tarafından heyecan oluşturdu.