Blu Tv üyeliklerine zam geldi: Blu Tv üyelik ücret fiyatları ne kadar oldu?

Blu Tv üyeliklerine zam geldi: Blu Tv üyelik ücret fiyatları ne kadar oldu?
Türkiye'nin ilk dijital video izleme platformlarından birisi olan Blu Tv'den bugün gündeme düşen gelişmelere göre üyelik ücretleri zamlandı. Zamlanan abonelik ücretleri sonrası ise vatandaşlar güncel listeyi araştırıyor. Blu Tv üyeliklerine zam geldi: Blu Tv üyelik ücret fiyatları ne kadar oldu?

Blu Tv üyeliklerine zam geldi: Blu Tv üyelik ücret fiyatları ne kadar oldu? Türkiye'nin ilk dijital video izleme platformlarından birisi olan Blu Tv'den bugün gündeme düşen gelişmelere göre üyelik ücretleri zamlandı. Zamlanan abonelik ücretleri sonrası ise vatandaşlar güncel listeyi araştırıyor. Türkiye'de Netflix'in ardından kısa süre içerisinde büyük bir yapılanma ile başlayan Blu Tv süreci hızla devam ediyor. Büyük bir ivme yakalayan platformda Haziran ayında üyelik ücretleri gelen zam ile birlikte 34,90 TL olmuştu. Son gelen zam ile birlikte ise en düşük abonelik ücreti 49,90 TL'ye yükseldi. Platformda yer almak isteyen kullanıcılar artık her ay 50 TL gibi bir ödeme yapacak.

Bu yaşanan artış sadece başlangıç paketinde değil tüm fiyatlarda ve paket seçeneklerinde de güncellemeye gidildi. Vatandaşlar yıllık paket almak isteyen kişiler için Blu Tv güncel üyelik ücreti 358,80 TL oldu. Burada yıllık üyelik alan vatandaşların aylık ödeyeceği ortalama tutar ise 29,90 TL olarak belirlendi. Normal pakete kıyasla vatandaşlar burada ortalama 250 TL'ye yakın tasarruf sağlıyor.

BLU TV ZAMLI ÜYELİK FİYATLARI

Blu Tv tarafından yapılan açıklama ile birlikte yeni fiyat listeleri de açıklandı. 26 Eylül'den itibaren Blu Tv platformunda aylık paket 49,90 TL'ye ve yıllık paket ise 358,80 TL'ye yükseldi. 

Platformda son aylarda ki fiyat değişimleri:

BLU TV ÜYELİK İPTALİ NASIL YAPILIR 2022

Gelen zam sonrasında üyeliklerini iptal etmek isteyen vatandaşlar ise abonelik iptalini nasıl yapacaklarını araştırıyor. Blu Tv destek sayfasında yer alan ifadelere göre ise:

"Hesabım" sayfasının en altında bulunan "İptal Et" butonuna tıklayınız daha sonra açılan 2. sayfanın en altında bulunan iptal sebebinizi seçip, ''İptal Et'' butonu ile abonelik iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

 *Web veya mobil web üzerinden bu işlemi sağlayabilirsiniz, mobil uygulamalarda bu özellik bulunmamaktadır. "

işlemlerini  takip ederek kolay bir şekilde üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.