Bir dizi için daha erken final kararı alındı! Kusursuz Kiracı ekranlara veda ediyor

Bir dizi için daha erken final kararı alındı! Kusursuz Kiracı ekranlara veda ediyor
İzleyicilerin büyük merakla beklediği dizilerden birisi olan Kusursuz Kiracı yayınlanmasının ardından reyting sonuçlarında iyi bir sonuç elde edemedi. Bir dizi için daha erken final kararı alındı! Kusursuz Kiracı ekranlara veda ediyor

Bir dizi için daha erken final kararı alındı! Kusursuz Kiracı ekranlara veda ediyor - İzleyicilerin büyük merakla beklediği dizilerden birisi olan Kusursuz Kiracı yayınlanmasının ardından reyting sonuçlarında iyi bir sonuç elde edemedi. İlk bölümü ile ses getiren projelerden birisi olan Kusursuz Kiracı dizisinin başrollerinde Serkay Tütüncü ve Dilan Çiçek Deniz yer alıyordu. Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kusursuz Kiracı dizisi için erken final kararı alındı. Buna göre ise dizinin final yapacağı bölüm netleşti. İşte detaylar.

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisinin başrollerinde Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel ve Bennu Yıldırımlar gibi önemli isimler yer alıyor. 30 Ağustos tarihinde ilk bölümü ile yayınlanan dizi farklı konusu ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. 

6. BÖLÜMDE FİNAL KARARI ALDI

Kusursuz Kiracı dizisi ile ilgili gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, MF Yapım imzalı dizinin reyting sonuçları da düşük çıkınca erken final kararı alındı. Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz'i buluşturan proje 6. bölümde ekrana veda edecek.

KUSURSUZ KİRACI DİZİ KONUSU

İstanbul’un farklı bölgelerinde yaşanan kundaklama vakalarının ardı arkası kesilmemektedir. Yetimhanede geçen bir çocukluktan sonra tek başına hayata tutunabilmek için canla başla çalışan genç internet muhabiri Mona, yangınları takip etmekle görevlendirilmiştir. Haberden döndüğü bir gün kavgalı olduğu ev sahibinin eşyalarını kapının önüne atmasıyla evsiz kalır. Polis olarak görev yapan ve yetimhaneden beri tanıdığı tek yakın arkadaşı Leyla, gizli görevde olduğu için onun yanına taşınamaz ve çaresiz kalır. O sırada yanında olan meslektaşı Yakup’un kendi dairesine kiracı olarak taşınma teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ancak olaylar hiç de umduğu gibi gelişmez. Birbirinden tuhaf karakterlerle tanışacağı Yuva Apartmanı’nda onu tatsız bir sürpriz beklemektedir.