Bilgisayar, notebook ve cep telefonlarına yeni yıl öncesi ÖTV indirimi gelecek mi?

Bilgisayar, notebook ve cep telefonlarına yeni yıl öncesi ÖTV indirimi gelecek mi?
Türkiye'de geçtiğimiz haftalarda sık sık gündeme gelen konular arasında yer alan teknolojik ürünlere ÖTV indirimine ilişkin AK Parti'de yetkili isimden açıklama geldi.

Bilgisayar, notebook ve cep telefonlarına yeni yıl öncesi ÖTV indirimi gelecek mi? Türkiye'de geçtiğimiz haftalarda sık sık gündeme gelen konular arasında yer alan teknolojik ürünlere ÖTV indirimine ilişkin AK Parti'de yetkili isimden açıklama geldi. Gençlerin teknolojik ürünlere çok maliyetli bir şekilde yaklaştığının iletilmesi sonrasında hükümet kanadından bu konu ile ilgili düzenleme geleceği ifade edilirken konu geçtiğimiz günlerde sayın Külünk'ün katıldığı Babala Tv programında da gündeme getirildi.

Cep telefonu, notebook ve bilgisayarlarda ÖTV'nin kaldırılacağı ile ilgili iddialar karşısında herhangi bir yanıt gelmezken konu ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tarafından resmi açıklama geldi.

ÖTV İNDİRİMİ GELECEK Mİ?

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi.

"Başka meselelerle ilgili çalışmalarımız da var. Gençlerin bir takım beklentileri var, özellikle bilgisayar ve elektronik alımlarla ilgili KDV alınmamasına ilişkin...

Sayın Bakanlarımız çalışıyorlar. Milletimizin beklentilerine uygun şekilde hareket edeceğiz

Başka meselelerle ilgili çalışmalarımız da var. Gençlerin bir takım beklentileri var, özellikle bilgisayar ve elektronik alımlarla ilgili KDV alınmamasına ilişkin.

Bu tür şeylerde biz gençliğimizi asla yalnız bırakmayız. Çalışma yapılacak."

ÖTV İNDİRİMLERİ BURADA

Hükümet kanadından yapılacak tüm çalışmalar ile ilgili en sıcak gelişmelerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

ANDROİD TIKLA

APPLE TIKLA

HUAWEİ TIKLA