24 Eylül 2022 Valorant çöktü mü? Sorun ne zaman giderilecek

24 Eylül 2022 Valorant çöktü mü? Sorun ne zaman giderilecek
Milyonlarca oyuncusu olan Valorant son gelen bilgilere göre birçok kesinti yaşandığı bildirildi. Sorun ne zaman giderilecek

Son gelen bilgilere göre Valorant'ta birçok oyuncu bağlantı problemiyle karşılaşmaya başladı. Yaşanan kesintilerin 14.00 itibariyle başladığı ve oyun istemcisine giriş yapılamadığı oyuncular tarafından bildiriliyor.

Milyonlarca oyuncu kitlesi bulunan Valorant, sunduğu rekabetçi sistemiyle birlikte oyuncuları kendine çekmeye devam ediyor. Son dakika gelen haberlere göre oyunda bazı sorunlar yaşanmaya başladı. Sistemsel olarak görülen bu bağlantı problemlerinin kullanıcıların canını sıktığı görülüyor. Birçok oyunun başına gelen bu ağ kesintilerinin kısa süre içerisinde giderilmesi bekleniyor. Oyunları yarıda kesilen kişiler yaşanacak puan kaybının telafi edilip edilmeyeceğini de merak etmeye başladı.

14:00 İtibariyle Kesintiler Başladı

Oyun oynamak isteyen kişilerden bir kısmı oyuna halen erişim sağlayamıyor. Valorant'ın yapımcısı Riot Games'den de henüz resmi bir açıklama gelmemiş durumda. Oyuncular sorunun bir an önce düzeltilerek tekrar oyunda yerlerini almayı beklemekte.

Kesintiler Ne Zamana Kadar Sürecek?

Yaşanan sorunun şuan sadece bazı kullanıcılarda olduğu görülüyor. Problemi yaşayanların internet modemlerini ve bilgisayarlarını tekrar başlatarak tekrar oyuna giriş yapmaya denemeleri gerekmektedir. Sorunun kısa süre içerisinde giderileceği ve oyuncuların sisteme tekrar giriş yaparak oyun keyiflerini sürdürmeleri sağlanacak.