23 Eylül 2022 Ego Cepte neden açılmıyor, çöktü mü?

23 Eylül 2022 Ego Cepte neden açılmıyor, çöktü mü?
Ankara'da yaşayanlar için sabah erken saatlerinde Ego Cepte mobil uygulamasına giriş yapılamadı. Ankara'nın ulaşımı için kilit uygulamalar arasında yer alan Ego Cepte'de yaşanılan bu problem sonrası kullanıcılar detaylarını araştırıyor. 23 Eylül 2022 Ego Cepte neden açılmıyor, çöktü mü?

23 Eylül 2022 Ego Cepte neden açılmıyor, çöktü mü? Ankara'da yaşayanlar için sabah erken saatlerinde Ego Cepte mobil uygulamasına giriş yapılamadı. Ankara'nın ulaşımı için kilit uygulamalar arasında yer alan Ego Cepte'de yaşanılan bu problem sonrası kullanıcılar detaylarını araştırıyor. Uygulamaya girildiği anda kullanıcıları karşılayan "Sunucu erişim hatası" birçok kişinin erken saatlerde ulaşım noktasında ki problemlerini ortaya döktü.

Kullanıcılar Ego Cepte uygulaması ile Ankarakart'larına dolum yapabiliyor, otobüs ve güzergah saatleri hakkında bilgi sahibi olabiliyordu. Her gün Ankara'lı vatandaşların merak ettiği ve kullandığı uygulamalar arasında yer alan Ego Cepte ile ilgili yaşanılan bu bağlantı problemi sonrasında ise vatandaşlar uygulamanın ne zaman düzeleceğini araştırıyor. 

EGO CEPTE UYGULAMASI NEDİR?

Günümüzde Akıllı Telefonların kullanım oranlarının artması sonucu Mobil uygulamaların sayısı ve kullanımı da artmıştır. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü olarak, Ankara’lı Vatandaşlarımıza Akıllı Telefonlarında (Android ve IPhone Sistemlerde) ve tabletlerde(iPad vb.) kullanabileceği bir Mobil uygulama hazırladık. Hazırladığımız uygulama; Mobil ortamda, EGO Otobüs Hatları ile ilgili tüm ihtiyaç duyulabilecek bilgilere kolayca ulaşmayı sağlamaktadır.

EGO CEP'TE uygulaması sade ve kolay arayüz ile tamamen yeniden tasarlanıp, son versiyonu 21 Ocak 2022 tarihi itibarıyla kullanıma sunulmuştur.