Kamu Gündemi
  • KAMU HABERLERİ
  • GÜNDEM
  • EĞİTİM
  • İLAN
  • FİNANS
  • MEDYA
  • YAZARLAR
  1. Kamu Gündemi
  2. 2022 Yökdil

2022 Yökdil

ÖSYM 2022-YÖKDİL/1 Başvuruları Başladı ! YÖKDİL'e Nasıl Başvurulur? YÖKDİL Başvuru Ücreti Ne Kadar?
ÖSYM 2022-YÖKDİL/1 Başvuruları Başladı ! YÖKDİL'e Nasıl Başvurulur? YÖKDİL Başvuru Ücreti Ne Kadar?
Editörün Seçtikleri
1
Emekli aylığına bloke konulabilir mi, nasıl kaldırılır? İşte bankalarda emekli aylığı bloke kaldırma
2
Yeni açıklama: Benzine indirim, motorine zam
3
Ford balon ödeme fırsatı ile herkesi araba sahibi yapacak! Yüzde 0.99 faizle Ford binek araç fırsatı
4
Promosyon ödemelerinde yeni rekor geldi! Memurlar 3 yıllığına 37 bin 250 TL ödeme alacak
5
İBB 3450 TL kira desteği başvurusu nereden nasıl yapılır? İBB kira desteği başvurusu
Haftanın Popüler Galerileri
Tarım kredi marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu? 20 TL net indirim yapıldı
Tarım kredi marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu? 20 TL net indirim yapıldı
İstanbul'da yaşayan vatandaşlar nereli anketi sonuçlandı! Güncel veriler paylaşıldı işte o 10 şehir
İstanbul'da yaşayan vatandaşlar nereli anketi sonuçlandı! Güncel veriler paylaşıldı işte o 10 şehir
Son dakika Yeşil Kart G0 desteği duyuruldu! Sağlık, eğitim, gıda ve barınma için 3 bin TL ödeme
Son dakika Yeşil Kart G0 desteği duyuruldu! Sağlık, eğitim, gıda ve barınma için 3 bin TL ödeme
Ev alacak veya kiralayacaklar dikkat edin! Eğer bunları yaparsanız başınız derde girebilir
Ev alacak veya kiralayacaklar dikkat edin! Eğer bunları yaparsanız başınız derde girebilir
5000 7000 7250 7500 8250 bankaların emeklilik promosyon ödemeleri belli oldu!
5000 7000 7250 7500 8250 bankaların emeklilik promosyon ödemeleri belli oldu!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Kamu Gündemi
Foto Galeri Video Galeri Son Dakika Haberleri Yazarlar
Çerez Politikası İletişim Künye Gizlilik Politikası
© 2022 Kamu Gündemi. Tüm görsel ve metin kaynak hakları saklıdır.
Yazılım & Tasarım: Bilgin Pro
Kamu Gündemi
Foto Galeri Video Galeri Yazarlar Son Dakika Haberleri
Kategoriler
  • Kamu Haberleri
  • Gündem
  • Eğitim
  • İlan
  • Finans
  • Medya
Kurumsal
  • Çerez Politikası
  • İletişim
  • Künye
  • Gizlilik Politikası
© 2022 Kamu Gündemi.
Tüm görsel ve metin kaynak hakları saklıdır.