TOKİ'den bu sabah açıklama geldi! 20 ilde 204 işyeri için açık arttırma yapılacak

TOKİ'den bu sabah açıklama geldi! 20 ilde 204 işyeri için açık arttırma yapılacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'den bu sabah yapılan açıklamalara göre 20 şehirde 204 işyeri için açık arttırma ile satış gerçekleştirileceği açıklandı. TOKİ'den bu sabah açıklama geldi! 20 ilde 204 işyeri için açık arttırma yapılacak

TOKİ'den bu sabah açıklama geldi! 20 ilde 204 işyeri için açık arttırma yapılacak - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'den bu sabah yapılan açıklamalara göre 20 şehirde 204 işyeri için açık arttırma ile satış gerçekleştirileceği açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı o 20 şehri kamuoyuna duyurdu. 

AÇIK ARTTIRMA İLE SATILACAK İŞ YERLERİNİN BULUNDUĞU İLLER

  • Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak'ta 204 iş yeri açık arttırma ile satışa başlayacak.

TOKİ AÇIK ARTTIRMA NE ZAMAN YAPILACAK?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma 1 Eylül Perşembe saat 10.30'da yapılacak. Açık arttırmalar Ankara Bilkent Otel, Konferans Merkezi ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Açık arttırmaya internet üzerinden de teklifler verilebilecek.

PEŞİNAT AY VADE SEÇENEKLERİ

TOKİ'nin başlattığı açık arttırmaya katılacak olan vatandaşlar satışa sunulacak iş yerlerini yüzde 50 peşinat 120 ay vade ile Trabzon'da yer alan iş yerleri için ise yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile alabilecek. 

Açık arttırma ile ilgili bankacılık işlemleri Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütüleceği öğrenildi. TOKİ'nin başvuru ve teminat işlemleri bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek.

Açık arttırmaya dair tüm detaylar TOKİ'nin resmi internet sayfası ve Amlak Müzayede internet adreslerinden öğrenebilecek. Telefonla ise bilgi almak için vatandaşlar 444 86 54 veya 0 212 608 15 00 numaralarını arayabilir.