TCDD promosyonda banka seçimi 8 Aralık saat 14:00'da yapılacak

TCDD promosyonda banka seçimi 8 Aralık saat 14:00'da yapılacak
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları banka promosyon ihalesinde sona gelindi.

TCDD promosyonda banka seçimi 8 Aralık saat 14:00'da yapılacak - Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları banka promosyon ihalesinde sona gelindi. Promosyonda banka seçimi için açıklama beklenen devlet demiryollarında açıklama bugün geldi. Buna göre ise 20 bini aşkın Türkiye'de ki personelini yakından ilgilendiren promosyon gelişmesinde neticelendirme 8 Aralık tarihinde yapılacağı bildirildi.

1 Aralık 2022 bugün TCDD duyurular sayfasından yayınlanan gelişmelere göre şu ifadelere yer verildi.

"Teşekkülümüz ile TCDD Taşımacılık A.Ş.'nin memur ve sözleşmeli personeli ile işçi personelinin maaş-ücret ve diğer ödemelerinin bankalar aracılığıyla yapılmasına ve banka promosyonu ödenmesine ilişkin banka seçimi amacıyla 08.12.2022 tarihinde saat 14:00'de Genel Müdürlük Büyük Toplantı Salonunda ihale yapılacaktır."

İHALE DÖKÜMANI İÇİN TIKLAYINIZ

TCDD tarafından daha öncede belirtildiği gibi bankalardan en az 30 bin TL promosyon ödemesi bekleniyordu. İlk görüşmelerde netice alınamamıştı. Bu doğrultuda Ulaştırma Memur Sen tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti.

"Yapılan açık artırma turlarında, İş Bankası’nın 21.000 TL’lik teklifinin ardından Vakıfbank ihaleden çekildiğini açıklamıştır.

İhale, İş Bankasının 21.000 TL teklifi ile sona ermiştir.

Sendikamız ve Kurum Yetkilileri promosyon görüşmelerini sürdürecektir."

Kamugundemi.com özel haber