Son dakika! Nepal'de deprem oldu!

Son dakika! Nepal'de deprem oldu!
Son dakika deprem haberlerine bir yenisi daha eklendi. Cezayir'de yaşanan depremden sonra Nepal'de de deprem meydana geldiği öğrenildi. İşte detaylar..

Nepal'in başkenti Katmandu'da 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi. Katmandu'nun 440 metre kuzeyinde bulunan Bajhang bölgesinde meydana gelen deprem bilgileri Hindistan'ın Ulusal Sismoloji Merkezi (NCS) tarafından açıklandı.

Geçtiğimiz çarşamba gününde Nepal'de 5,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Bu depremde en az 6 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. 

Hindistan'ın Ulusal Sismoloji Merkezi (NCS) Nepal'in kuzeyinde bulunan Bajhang bölgesinde meydana gelen depremin 5,4 büyüklüğünde ve 10 kilometre derinliğinde olduğunu bildirdi. Yaşanan bu depremde can ve mal kaybı yaşanmadığı NCS tarafından yapılan açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Ayrıca Nepal'in kuzeyinde meydana gelen bu depremin Hindistan taraflarında da hissedildiği açıklandı.

Yaşanan son dakika depremlerinden ve hem Türkiye'de hem de dünyada meydana gelen güncel olaylardan ve gündemlerden anında haberdar olmak için Kamu Gündemi haber sitemizi takipte kalın.