Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan sözleşmeli personel açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan sözleşmeli personel açıklaması
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamuda sözleşmeli personele kadro düzenlemelerine dair Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e teşekkür etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan sözleşmeli personel açıklaması - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamuda sözleşmeli personele kadro düzenlemelerine dair Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e teşekkür etti. Ali Yalçın "Kadro müjdesinin süresizlerde oluşturduğu sevincin süreli sözleşmelilerde de yankı bulması için TBMM Komisyon ve Genel Kurul aşamasında gayretimiz devam edecektir." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuda sözleşmeli personele dair kadro çalışmalarına dair açıklamalarında sosyal medyadan değerlendirmeler de bulundu. Sözleşmeli personelin kadroya geçme çalışmaları ile birlikte Memur-Sen'in toplu sözleşme kazanımlarına dikkat çeken Ali Yalçın bu süreçte 424 bin sözleşmeli personelin kadroya kavuşabileceğinin de altını çizdi.

Sürelerini tamamlayan 227 bin sözleşmeli personelin doğrudan kadroya geçeceğini de ifade eden Yalçın bu süreçte kadro için önemli adım atan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e teşekkürlerini iletti.

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Memur-Sen olarak, kamuda asli istihdam türünün tek ve kadrolu olması yönündeki ısrarımız, mücadelemiz sürecek. Kadro müjdesinin süresizlerde oluşturduğu sevincin süreli sözleşmelilerde de yankı bulması için TBMM Komisyon ve Genel Kurul aşamasında gayretimiz devam edecektir." ifadelerini kullandı.