Külliye'de son EYT toplantısı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte EYT yasasını açıklayacak

Külliye'de son EYT toplantısı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte EYT yasasını açıklayacak
Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilerleyen günlerde EYT yasasını kamuoyu ile paylaşacağı duyuruldu.

Külliye'de son EYT toplantısı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan o tarihte EYT yasasını açıklayacak - Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilerleyen günlerde EYT yasasını kamuoyu ile paylaşacağı duyuruldu. Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması gündeme bir anda düşerken elde edilen bilgilere göre ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında; Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin düzenleme ile ilgili son toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapıldı.

Yapılan toplantıda ise EYT yasa tasarısına son şekli verildi.

TASARI ERDOĞAN'A SUNULACAK

20 yıldan uzun süredir merakla beklenen EYT konusu ile ilgili artık son birkaç aşama kaldı. Bu doğrultuda ise yaz ayında kurulan komisyon ile birlikte çalışmalarda sona gelindiği ve bu düzenlemenin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak olan bu konu sonrasında ise Kabine Toplantısı ile birlikte detaylar konuşularak açıklanacak. Erdoğan kimlerin emekli olacağı ve hangi formül üzerinde durulacağını da net bir şekilde açıklayarak uzun süredir gündemi meşgul eden konu ile ilgili vatandaşı aydınlatacak.

EYT YASASI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Türkiye'de Kabine Toplantısı tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi gelmezken programda herhangi bir değişiklik olmaması ile birlikte ayda 2 kez gerçekleştiriliyor. Bu hafta Kabine Toplantısı olmazken yeni toplantının 12 Aralık tarihinde gerçekleştirilebileceği ve buna göre de bütçe görüşmelerine dair de resmi açıklamalar yapılacak.

EYT ile ilgili 12 Aralık tarihinde hazırlanan ve düzenlenen yasaya dair son gelişmeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak. Kabine Toplantısı'nın ertelenmesi yada yeni bir tarih açıklanması durumunda ise haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

ANDROİD İÇİN TIKLA

APPLE İÇİN TIKLA

HUAWEİ TIKLA