Konya'da bir barınakta köpeğin canice öldürülmesine Seren Serengil ağlayarak tepki gösterdi

Konya'da bir barınakta köpeğin canice öldürülmesine Seren Serengil ağlayarak tepki gösterdi
Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir görevlinin elindeki kürekle köpeğin kafasına sert bir şekilde birkaç kez vurularak öldürülmesi sonucunda tepkiler arka arkaya geldi.

Canlı yayın sırasında Seren Serengil Konya'da yaşanan bu olaydan sonra ağlayarak tepki gösterdi. Yaşanan bu olayın bir katliam olduğunu dile getiren Serengil "Allah belanızı versin. Sizin Allah'ınız yok" sözleri ile bu olaya tepki gösterdi. 

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından biri olan Seren Serengil canlı yayında ağlayarak bu olayın sorumlularının bulunması ve hemen cezaevine gönderilmesi gerektiğini dile getirerek "Dün Konya'da köpeklerimizi kafasına kürekle vura vura öldürdüler. Cumhurbaşkanımıza rica ediyorum. Hiç uyumadım, delireceğim. Benim çocuğum olmadı ama sizlerin var. Gerçekten çok büyük katliam, çok büyük işkence. Böyle bir şey olamaz. Bu görevlilerin hapse girmesini istiyoruz. Biraz Allah'ınız varsa, biraz Müslümansanız, kanınız bozuk değilse bu insanlar içeri atılır" şeklinde konuştu. 

Seren Serengil canlı yayında hüngür hüngür ağladı ve konuşmalarına şöyle devam etti; "Neden yapıyorsunuz? Sizin Allah'ınız, çocuğunuz yok mu? Lütfen sessiz kalmayın. Allah belanızı versin. Şu an bütün Türkiye böyle. Savaş çıkacak gibi... Sizin Allah'ınız yok. Hiçbir canlı böyle öldürülemez. Bu zihniyetinde Allah belasını versin. Hayatım boyuncu böyle bir vahşet görmedim. Kendi yaşadığım memlekette nefret ediyorum. Allah rızası için." diyerek gerekenin yapılmasını istedi.