Bakan Varank Türkiye'yi ikinci yüzyıla taşıyacak tek liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladı

Bakan Varank Türkiye'yi ikinci yüzyıla taşıyacak tek liderin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyada yaşanılan sıkıntıların üstesinden gelebilmede tecrübe, özveri ve beceriye sahip Cumhur İttifakı ve tek liderin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu vurgulana açıklamalarda bulundu. Ekonomiye yönelik yeniliklerden bahsetti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dünyada yaşanılan sıkıntıların üstesinden gelebilmede tecrübe, özveri ve beceriye sahip Cumhur İttifakı ve tek liderin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu vurgulana açıklamalarda bulundu. Ekonominin nereye geldiği, yenilikler ve hangi noktaya ulaşacağına değindi. 

Bakan Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile birlikte yer aldığı Yalova LC Waikiki Lojistik Merkezi Açılış Töreni'nde, 'Şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum; dünyada yaşanan bu sıkıntıların aşılmasını sağlayacak tecrübeye, özveriye, beceriye sahip Cumhur İttifakı'ndan başka bir siyasi anlayış bu ülkede yok. Türkiye'nin önünü açacak, Türkiye'yi ikinci yüzyılına taşıyacak tek lider de şu anda Recep Tayyip Erdoğan'dır' şeklinde konuştu. 

Varank, Büyük ve güçlü Türkiye'nin gelişmesi için gece gündüz çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Tüm dünyada ekonomik kriz varken en az hasarla atlatmamız için gerekli çalışma ve ekonomide patikanın sağlanması için büyük özverinin ortaya koyulduğunu vurguladı.

LC WAİKİKİ 4 KITA 56 ÜLKE 1232 MAĞAZAYA İLE HİZMET VERİYOR

Son yıllarda giyim sektörüne damga vuran LC Waikiki hakkında gelişmelerden bahseden Varank, 'LC Waikiki 4 kıta 56 ülkede 1232 mağazaya sahip. Ben hatırlıyorum 1000'inci mağaza sosyal medya paylaşımınızı da çok beğenmiştim. Avrupa'nın en büyük 6'ncı giyim perakendecisinden bahsediyoruz. LC Waikiki faaliyette olduğu 56 ülkenin 22'sinde pazar lideri. Şimdi biz bu başarıya 'maşallah' demeyelim de neye 'maşallah' diyelim? Sadece geçtiğimiz yıl 1 milyar dolarlık ihracata tek başına imza atan bir gruptan bahsediyoruz. Çalışan sayısı 60 bini geçti. Ne diyoruz biz? Türkiye'nin refahını artırmak için yatırım, üretim, istihdam, ihracat lazım. LC Waikiki'de bunların hepsi var.' ifadelerini kullandı.

YALOVA İHRACATTA ÜST SIRALARDA

Yalova, metropoller arasında yer aldığı eşsiz konumu, tarım, sanayi ve turizm kenti olmasıyla büyük çıkış yaptı. Her yıl ihracatta ciddi artış yaşayarak ekonomide büyümenin öncülerinden biri olan Yalova, geçen yıl 1 milyar dolar seviyesine yaklaştığı açıklandı.

LC Waikiki yeni açtığı lojistik merkezi ile 274 bin metrekare alana kuruldu. Yapımı biten 91 bin metrekarelik alanda 62 bin palet kapasiteli çalışmaların başlatılması için açıldığı öğrenildi.