4 Milyon hanenin yararlanacağı Aile Destek Programına hemen başvurun! 7 Bin 500 TL destek verilecek! Duyan duymayana söylesin!

4 Milyon hanenin yararlanacağı Aile Destek Programına hemen başvurun! 7 Bin 500 TL destek verilecek! Duyan duymayana söylesin!
4 Milyon ailenin 12 ay boyunca yararlanabileceği Aile Destek programını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. Ödemeler Cuma gün başlayacak. 7 bin 500 TL destek verilecek. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Aile Destek Programı sayesinde birçok ailenin yararlanabileceği 12 aylık bir destek tasarımı yapılmıştı. 4 milyon hanenin yararlanabileceği Aile Destek Programı için ödemeler cuma günü başlayacak. Peki Aile Destek programına nereden başvurulur, başvuru şartları nelerdir? 

4 Milyon aileye 12 ay boyunca sağlanacak olan Aile Destek Programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulmuştu. 15 milyar liralık Aile Destek Programı'nın ödemeleri 29 Temmuz Cuma günü başlayacak. Ailelerin gelir durumuna göre şekillenen ödemeler hane başına 450-600 lira olarak belirlenmiş durumda. Türkiye Aile Destek Programına başvurular nereden yapılıyor? İşte merak edilen tüm detaylar...

Aile Destek Programı Başvurusu Nereden Yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan birçok yardım arasında bu sene doğalgaz, kömür, kırtasiye ve daha pek çok yardım bulunuyor. 50'ye yakın yardım ile bu sene özellikle de dar gelirli vatandaşların yanında olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kapsamında Aile Destek programı daha da genişletildi. 

Bu yeni paketle birçok vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak olan Aile Destek Programında 4 milyon haneye 15 milyarlık gelirden faydalanma imkanı emekli ve çalışana da sağlanacak. 15 milyarlık Türkiye Aile Destek Programı hakkında ilk müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Hak sahiplerine ilk ödemelerin 29 Temmuz tarihinde verilmesinin üzerine bir sonraki Aile Destek Programı başvuruları da oldukça merak edildi. 

Aile Destek Programı Başvurusu Şartları

e-Devlet Kapısı üzerinden ya da ikametgâh adresinin bağlı olduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapılabilen başvuruların yanı sıra hiçbir aile destek programından yararlanmayan kişiler de bu yardımdan yararlanabilecek.