İmamoğlu'ndan Çarpıcı Açıklamalar: Cumhurbaşkanlığı Ofisleri Kurulacak
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Cezaevi'nde yaptığı röportajda, Pazar günü gerçekleşecek CHP kurultayı hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
İmamoğlu, "Olağanüstü kurultay sonrasında tarihi bir başlangıç yapacağız. Ankara'da ve İstanbul'da cumhurbaşkanlığı ofisleri kuracağız" dedi.
Yeni Dönem ve Hedefler
İmamoğlu, kurultay sonrası Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeni bir döneme adım atacağını belirterek, "Merkez Ankara olacak ama İstanbul'da başlatmış olduğumuz çalışmalar hız kesmeden devam edecek" ifadesini kullandı.
Adalet Vurgusu ve İnanç
İmamoğlu, adalet sistemindeki çürümüşlüğe de dikkat çekerek, "Tek kişilik anlayışı yeneceğiz. Buna inancım tamdır" dedi. Ayrıca, "Hiç kimsenin bu başarıya şüpheyle bakmamasını dilerim. Bizim gücümüz, haklılığımıza ve hedefimize olan inancımızdan geliyor. Ant olsun ki başaracağız" şeklinde sözlerini tamamladı.
Bakmadan Geçme





