Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 7 farklı meslekten personel alımı yapacak!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 7 farklı meslekten personel alımı yapacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı olan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 7 farklı meslek grubundan personel alımı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alımı için 20 Ocak 2023 tarihinde yeni bir ilan yayınladı. İlana göre Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, aşağıda belirtilen 7 farklı meslek grubundan bay-bayan personel alımı yapacak.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü toplamda 50 personel alacak olup, iş başvuruları başladı ve 27 Ocak 2023 tarihinde sona erecektir. İş başvuruları ise aşağıda belirtilen resmi internet adresi üzerinden yapılacaktır.

Personel alımına ilişkin yapılan açıklamalarda şu bilgilere yer verildi;

BAŞVURU ŞARTLARI

Fakültelerin/Yüksekokulların/Meslek Liselerinin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış, yurtiçi veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarının pozisyonu belirtilen bölümlerinden mezun olmak,

Son başvuru tarihi itibarıyla 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3(lisans mezunları için), KPSSP93 (önlisans mezunları için) ya da KPSSP94 (ortaöğretim mezunları için 24.12.2022 tarihinde açıklanan sonuç geçerli olacaktır.) puan türünden en az yetmiş(70) puan ve üzeri almış olmak.

SINAV BAŞVURUSU

1) Başvurular, 17.01.2023-27.01.2023 tarihleri arasında Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına elden veya posta (İadeli taahhütlü veya kargo) ile yapılacaktır. Postayla başvuru durumunda, gerekli belgelerin en geç başvuru süresinin bitim zamanı itibariyle, başvuru yerine ulaşması gerekmekte olup, başvuru süresinin bitiminden sonra belgeleri, Başkanlığa ulaşacak başvurular dikkate alınmayacaktır.