Tahsilini yapmış 20-40 yaş aralığında olan herkesi ilgilendiriyor! Polonya yüksek maaşla işçi alacak

Tahsilini yapmış 20-40 yaş aralığında olan herkesi ilgilendiriyor! Polonya yüksek maaşla işçi alacak
Türkiye'de artan ekonomik kriz ve göç sorunu sonrasında birçok vatandaş yurt dışı iş ilanlarını araştırmaya başladı. Buna göre Polonya'da başlatılan işçi alımına yoğun ilgi gösterildi. Tahsilini yapmış 20-40 yaş aralığında olan herkesi ilgilendiriyor! Polonya yüksek maaşla işçi alacak

Tahsilini yapmış 20-40 yaş aralığında olan herkesi ilgilendiriyor! Polonya yüksek maaşla işçi alacak - Türkiye'de artan ekonomik kriz ve göç sorunu sonrasında birçok vatandaş yurt dışı iş ilanlarını araştırmaya başladı. Buna göre Polonya'da başlatılan işçi alımına yoğun ilgi gösterildi. Milyonlarca vatandaşın en merak ettiği konu arasında yer alan yurt dışı işçi alımları için birçok alandan başvurular oluşturulmaya başlandı. Buna göre ise grup şirketleri yayınladığı iş ilanları ile birlikte Türkiye'den işçi alımları yapmaya devam ediyor.

Türkiye'nin iş kurumu sayfası İŞKUR, açık iş ilanları bölümünden yeni personel alımı ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Buna göre ise birçok yurt dışı iş ilanları buradan yayınlanırken Polonya'da işçi alımı yapılacağı da resmen açıklanmış oldu. Buna göre ise başvurular için 20 - 40 yaş arası adaylar için geçerli olacak. Maaşlar euro üzerinden ödenecek iken Polonya iş ilanı başvuru şartları ve alım yapılacak olan meslek kolları kamugundemi.com adresinde yer alıyor.

 

Türkiye'de her geçen gün artan ekonomik kriz vatandaşları derinden etkilemeye devam ediyor. Buna göre ise bu süreçlerde yurt dışında yayınlanan iş ilanları dikkat çekmeye devam ediyor. Buna göre ise dil bilgisinin şart olup olmadığı açıklama da yazmazken detaylar da belli oluyor.

POLONYA İÇİN İŞKUR İŞ İLANI YAYINLANDI

  • Yurt dışında konaklama ve çalışmaya uygun olmak.
  • Takım çalışmasına uygun olmak.
  • Steril koşullarda çalışma ortamına uygun olmak.
  • Gıda üretimine uygun sağlık niteliklerine sahip olmak.
  • Tercihen Türkiye de ve/veya başka bir ülkede peynir üreten kurumsal firmalarda 1 -3 yıl tecrübeye sahip olmak.
  • Tercihen İngilizce konuşma/yazma bilgisi olması.
  • Ücret Euro bazında tecrübe/pozisyona göre belirlenecektir.

Açık iş pozisyonlarında iş tanımına verilen bilgilerde şu ifadeler yer alıyor.

  • "Yurtdışı projemizde çalışacak bay gıda mühendisi arayışımız bulunmaktadır."
  • "Yurtdışı projemizde çalışacak bay Veteriner Hekim arayışımız bulunmaktadır."

Vatandaşlar yurt dışı iş ilanlarını zaman zaman İşkur açık iş ilanı kısmından görüntüleyebilmektedir. Buna göre ise toplamda 4 işçinin alınacağı ilanlara başvurmak için İşkur'a kayıt olmanız gerekmektedir. İlanların süresi 27 Eylül ve 30 Eylül'de sona erecek olup iş ilanlarına aşağıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İŞKUR YURTDIŞI AÇIK İŞ İLANLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ