Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi personel alımı! En az Lise mezunu sağlık personeli!

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi personel alımı! En az Lise mezunu sağlık personeli!
Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapacağını duyurdu. En az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adaylarda aranan şartlar ve kontenjan bilgisi paylaşıldı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman?

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi Başmüdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylar KPSS puanına göre değerlendirilecek. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Kadro ve kontenjan bilgisi

  • Lise mezunu: 30 Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri Personeli, 40 Hemşire, 4 Teknisyen, 4 Röntgen Teknisyeni, 2 Gassal, 73 Temizlik Personeli,
  • Ön Lisans mezunu: 22 Sağlık Teknikeri,
  • Lisans mezunu: 1 Fizyoterapist, 2 Biyolog, 130 Hemşire, 1 Diyetisyen, 2 Eczacı olmak üzere 311 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Başvuru şartları nelerdir?

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi personel alımında adaylarda genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki şartlar aranmaktadır. Bunun yanı sıra, adayların 2022 yılında gerçekleştirilen KPSS’den Lise P94, Ön Lisans P93, Lisans P3 puan türünden en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir. Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı ya da emekli aylığı almıyor olmaları gerekir. Adayların nöbet usulü çalışmalarına engel olabilecek hiçbir sorunun olmaması gerekir. Alımlarda mülakata olmayacak ve KPSS puan sırasına göre değerlendirilecektir.

Başvuru tarihleri

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 16 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlamıştır. Adayların başvurularını 30 Mart 2023 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Adaylar 15 gün içinde başvuru yapabileceklerdir. Adayların başvuru işlemlerini sadece online olarak yapmaları gerekir ve şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Adaylar https://ikbasvuru.sdu.edu.tr adresinden online olarak başvuruda bulunabilirler.