Şehir hastanelerine personel alımı devam ediyor! İŞKUR üzerinden başvuru!

Şehir hastanelerine personel alımı devam ediyor! İŞKUR üzerinden başvuru!
Şehir hastanelerinden personel alım haberi yayımlandı. Birçok şehir hastanesi bu aralar sık sık personel alım ilanları yayımlıyor. Bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak için Şehir Hastanelerinin iş ilanları yayımlanmaya devam ediyor.

Şehir hastanelerinden iş arayanlara sevindirici haberler geliyor. Genellikle özel sektörlerin idare ettiği şehir hastaneleri sıklıkla bünyesindeki eksikliği tamamlamak için iş ilanları yayımlıyor. Yayımladığı iş ilanları ile güvenlik görevlisi, hasta bakıcı, hemşire, teknisyen, tekniker, aşçı gibi kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı şehir ve semtlerdeki şehir hastaneleri ilanlarını yayımlamaya devam ediyorlar. Hangi şehir hastanesi hangi kadrolarda eleman almak istiyor? Başvurular nasıl yapılacak? Tüm detaylar haberimizde…

Şehir hastaneleri personel alımı yapıyor

Yayımlanan son ilan ile şehir hastaneleri çalışanları arasına yeni elemanlar eklemek istediklerini duyurdu. Yaptıkları açıklamaya göre farklı departman ve kadrolarda alacakları personellere en az 15.000 TL maaş verecekler. Ayrıca sağlık sektöründe oldukça büyük oranda yer sahibi olan şehir hastaneleri açtıkları iş ilanlarında adaylardan KPSS şartı da aramadıklarını da belirttiler. KPSS şartı olmadan personel alımı yapacak olan şehir hastaneleri alınan personelleri farklı kadrolara yerleştireceğini de belirtti. Bu kadrolar ise temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, teknisyen, tekniker, aşçı gibi alanlar olmak üzere açıklandı.

Şehir hastaneleri yayımladığı açıklamalarında başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağını bildirdi. Şehir hastanelerinin yaptığı iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden ilgilendikleri iş ilanları üzerinden istenilen belgelerle başvuru yapabilecekler. İŞKUR web sitesi üzerinden şehir hastanesi olarak aratıp iş ilanlarının detaylı bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Hangi şehir hastanesi ne kadar personel alacak?

Yapılan duyurulara göre; Kocaeli Şehir Hastanesi bünyesine 3 Biyosidal Ürün Uygulayıcısı, 20 Garson, 20 Hastane Hizmetlisi, 30 Temizlik Görevlisi, 20 Aşçı Yardımcısı, 20 Silahsız Güvenlik Görevlisi, 10 Aşçı alımı yapacağını duyurdu. Yine Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi: 3 Laboratuvar Teknikeri ve
50 Temizlik Görevlisi almak istediğini bildirdi. Gaziantep Şehir Hastanesi ise çalışanlarına 10 Çamaşırcı, 250 Beden İşçisi ve 250 Temizlik Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Diğer Şehir hastaneleri için İŞKUR web sitesinden araştırma yapabilirsiniz.