Şehir Hastanelerine İŞKUR üzerinden personel alımı yapılacak! Temizlik, Aşçı, Hizmetli...

Şehir Hastanelerine İŞKUR üzerinden personel alımı yapılacak! Temizlik, Aşçı, Hizmetli...
İŞKUR’dan sağlık sektöründe çalışmak isteyen kişilere müjde! İŞKUR Şehir Hastanelerine personel alımı yapılacağını yayımladı. Farklı illerde gerçekleşecek olan Şehir Hastanelerine yeni personellerin alımı yapılacağı bilgisi verildi.

Sağlık sektöründe istihdam sağlamak isteyen kişilerin kaçırmaması gereken alımlar için vasıflı ve vasıfsız personel alımlarının yapılacağı konusunda duyuru yapıldı. “ Peki hastane bünyesine katılmak isteyen adaylardan talep edilen şartlar neler? Şehir Hastanesi personel alımı ile ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Şehir Hastanelerine personel alımı yapılacak

İŞKUR tarafından yayınlanan ilan göre Şehir Hastanelerine alımı yapılacak kadro listesi ve il listesi şu şekilde yer alıyor;

Gaziantep Şehir Hastanesi bünyesinde istihdam sağlamak üzere 250 Temizlik Görevlisi, 10 Çamaşırcı, 250 Beden İşçisi üzere 510 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Kocaeli Şehir Hastanesi bünyesine 20 Hastane Hizmetlisi, 3 Biyosidal Ürün Uygulayıcısı, 30 Temizlik Görevlisi, 20 Garson 20 Silahsız Güvenlik Görevlisi, 20 Aşçı Yardımcısı, 10 Aşçı olmak üzere 123 personel alımı yapılacağı bilgisi verildi.

Başakşehir Çam Sakura Şehir Hastanesi bünyesine ise 50 Temizlik Görevlisi, 3 Laboratuvar Teknikeri olmak üzere 53 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Şehir hastanesi personel alımı şartları neler?

 İŞKUR tarafından yayınlanan Şehir Hastanesi başvuru yapacak adaylardan istenilen genel şartlar şu şekilde;

Hastane bünyesine katılmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş olması aranan genel şartlar arasındadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan adayların kamu haklarından mahrum olmaması ve en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca herhangi bir kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük aylığı almıyor olması da aranan şartlar arasındadır.

Şehir Hastanesi bünyesine katılmak isteyen adaylardan KPSS şartının talep edilmeyecektir.

Tüm bu şartlara ek olarak her meslek grubu için özel olarak şartlar talep edilmektedir. Diğer şartları personel ilanı içerisinde bulabilirsiniz.

İŞKUR aracılığıyla düzenlenen Şehir Hastaneleri personel alımı için başvuru yapacak kişiler başvuru işlemlerini İŞKUR resmi internet sitesi aracılığıyla online olarak yapması gerekmektedir