Sağlık kurumlarına çok sayıda hasta danışmanı alınıyor: KPSS şartsız! Sadece 18-60 yaş arası

Sağlık kurumlarına çok sayıda hasta danışmanı alınıyor: KPSS şartsız! Sadece 18-60 yaş arası
İş arayanların sıkça başvurduğu kurumların başında gelen İŞKUR harekete geçti. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden her gün personel alımları güncelleniyor. Gelen son habere göre sağlık kurumlarına çok sayıda hasta danışmanı alınacak. KPSS şartının aranmayacak. En az 18 yaşındakiler başvurabilecek.

Gelen son habere göre İŞKUR’un hastane personel alımları güncellendi. Buna göre hastane ve çeşitli sağlık kurumlarında çalışmak isteyenler için hasta danışmanı alımları başladı. KPSS şartsız en az 18 yaşındaki vatandaşların başvurabileceği belirtildi. Üst yaş sınırı ilanlara göre değişmekte olup ortalama 60 yaşına kadar başvuruların yapılabileceği söyleniyor.

Personel alımları her geçen gün artmaya devam ediyor. Yayımlanan son ilana göre çeşitli iler için hasta danışmanı alımı yapılacak. Alımların şu an için özel sektöre yapılacağı için KPSS şartının ya da mülakatın yapılmayacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Hasta danışmanı olarak çalışmak isteyenlerin belirtilen birtakım başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. Adayların taşıması gereken şartlar ilanlara göre değişkenlik gösterebileceği belirtildi. İşte genel başvuru şartları ve merak edilenler:

En az ilkokul mezunu (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

MS Office programlarını bilen,

Etkili iletişim kurabilme becerisine sahip,

Hasta ve hasta yakını psikolojisini önemseyen,

Hizmet sunumunda ” hasta memnuniyetini” gözeten,

Ekip ruhu taşıyan,

Yoğun çalışma temposuna uyum gösterebilecek,

Analitik ve hızlı düşünme yeteneğine sahip,

Kişisel görünümüne ve bakımına dikkat eden,

Vardiyalı çalışmaya uygun olan

Başvurular online olarak İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. İlan detaylarına ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURULAR NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar yukarıdaki şartları taşımaları halinde başvurularını İŞKUR online üzerinden yapabilecek. İsteyen adaylar en yakın İŞKUR şubelerine de giderek başvuru yapabilir. İlanların son başvuru tarihi değişkenlik göstereceği için yukarıdaki link üzerinden incelemeniz önerilir.