Sağlık Bakanlığı 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapacağını duyurdu!

Sağlık Bakanlığı 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapacağını duyurdu!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere çok yakın bir tarihte 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapılacağını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapacağını duyurdu!: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden milyonlarca kişinin beklediği Sağlık Bakanlığı alım ilanlarını paylaşmaya devam ediyor. Bakan Koca Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla çok yakın bir tarihte 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapılacağını şu sözlerle kamuoyuna duyurdu, "Çok yakında aramıza 15 bin 537 tıbbi sekreter arkadaşımız daha katılacak. Bu sayı kısa sürede 32 bine ulaşacak. Her poliklinikte bir tıbbi sekreterimiz olduğunda sağlık sistemimizde bu sayılarla ölçülemeyecek bir değişim olmasını bekliyoruz. Çünkü anahtar sözcük, iletişimi yönetmek" ifadelerini kullandı. 

 15 BİN 537 TIBBİ SEKRETER ALINACAK 

Bakan Koca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kısa süre sonra 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapılacağını açıklayarak bu sayının çok kısa süre sonra da 32 bine ulaşacağını açıkladı.