Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde kadrolu işçi ve orman bekçisi alımı sonuçları açıklandı mı?

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde kadrolu işçi ve orman bekçisi alımı sonuçları açıklandı mı?
2-6 Ocak tarihleri arasında Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde kadrolu işçi ve orman bekçisi alımı yapıldı. Başvuruların ardından adaylar değerlendirilerek bir sonraki aşama olan evrakların başvurunun yapıldığı Bölge Müdürlüğü'ne bırakılması istendi.

Evrakların 1-10 Şubat tarihleri ​​arasında bölge müdürlüğüne teslim edilmesi istendi.  Deprem felaketi nedeniyle evrakların teslimi ve başvuruların sonuçları gecikti. Depremin ardından OGM personel alımı sınavlarına başvuranların sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair net bir bilgi yok.

Orman bekçi memuru alımı ne zaman?

Deprem nedeniyle Orman Genel Müdürlüğü'nün ihtiyaç duyduğu veya yaptığı alımlarda değişiklik oldu.  Bu nedenle alımlar için son başvuru tarihi 19 Şubat'a ertelendi.  OGM tarafından yayınlanacak duyurulara göre başvuruların tamamlanması için kesin bir tarih verilmedi.  OGM personel alım sınavları henüz açıklanmadı.

Deprem felaketi nedeniyle başvuru süreci ve sınavlar ertelendiği için en iyi bilgi kaynağı OGM resmi web sitesini düzenli olarak takip etmek ve yayınlanacak duyuruları kontrol etmektir.  Ayrıca, OGM personel alımına ilişkin güncel bilgiler için OGM görevlileriyle telefon veya e-posta yoluyla iletişime geçilebilir.

Başvuru ne zaman yapılır?

Deprem nedeniyle alım başvurularının 19 Şubat'ta başlayacağı açıklandı.  Başvuruların tamamlanması için herhangi bir tarih verilmedi.

Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

 Başvuruların tamamlanması için herhangi bir tarih verilmedi.  OGM tarafından yapılacak duyurular doğrultusunda başvuruların kesinleşmesi ve sonuçların açıklanması takip edilecektir.

Eski hükümlü alımı: Orman Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı duyurularla taşra teşkilatına eski hükümlü alımı hedefleniyor.  Bu kapsamda 131 işçi, 141 engelli ve 83 eski hükümlü istihdam edilecek.

Terörle Mücadele Yedek Alımı: Terörle mücadele edenler için de alım yapılıyor.  Bu alımların mağdurları da engelli sayılmaksızın istihdam edilmektedir.  Alımlara 83 adet terörle mücadele yedeği dahildir.

Kullanılan Prosedürler: Eski hükümlü ve terörle mücadele yedek askerlerinin işe alınmasında uygulanacak prosedürler vardır.  Dolayısıyla kişilerin bu yöntemler hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir.