O üniversite duyurdu: KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapacak! Temizlik, Programcı...

O üniversite duyurdu: KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı yapacak! Temizlik, Programcı...
Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımına çıktı. 13 sözleşmeli personel alacak. Adaylardan istenen kriterlerin detayları haberimizde.

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı için ilan yayınladı. Farklı kadrolar için farklı şartlarda personel alınacak. Personeller için istenen şartlar ve hangi kadroya ne kadar personel alınacağı haberimizde. Üniversite için lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylardan 13 adet sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar 657 sayılı devlet memurları kanunu dikkate alınarak yapılacak.  4B sözleşmeli personeller için asıl kriter adayların puanları olacak. Puan sırasına göre adaylar seçilecek. Kimlerin başvuru yapabileceği ve kontenjan bilgisi içinde detaylar haberimizde.

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 sözleşmeli personel alımı için kontenjan ne olacak?

Bursa Uludağ Üniversitesi için yapılacak personel alımı için şartlar ve kontenjan bilgisi paylaşıldı.  13 kişilik kadroya taban puan 65 olmak üzere 2 grup personeli, 5 temizlik personeli ve 1 programcı alınacak. Taban puan 55 olmak üzere 2 bahçe personeli ve 3 basit bakım personeli alınacak. Adaylar istenen şartları yerine getirdiğinde alıma başvuru yapabilecek. Birçok aday başvurunun nasıl ve nereden yapılacağını merak ediyor. Aynı zamanda başvuru şartlarının neler olduğu da merak edilen konular arasında.

Başvuru için adaylardan istenen şartlar neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için gereken şartları karşılamak gerekiyor. Adaylar 2022 yılı KPSS  kontenjanına göre 55 ve 60 KPSS puanına sahip olmalı. En az 55 ve 60 KPSS puanı alan adayların başvuru yapabilmesi mümkün olacak. Genel şartlarda ise 657 sayılı devlet memurları kanununun 48. maddesi geçerli. Birçok aday başvurunun ne zaman yapılacağını da araştırmaya başladı.  Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuruların tarihi de belli oldu. Adaylar başvuru tarihleri içerisinde başvurularını yapabilme imkanına sahip olacak. Başvuru yapmak için aranan kriterlere sahip olmak gerekiyor. Adaylardan istenen şartları karşılayan kişiler başvuru yapabilme fırsatına sahip olacak.

Başvuru süreci başladığı için adayların en geç 15 gün içinde başvurularını yapması gerekiyor.  Başvuru tarihi 1 Haziran ve 15 Haziran tarihi olarak belirlendi. Adaylar başvurularını şahsen üniversite şube müdürlüğüne giderek yapabilecek.