O üniversite 42 sözleşmeli personel alımı yapacak! Büro Personeli, Şoför, Temizlik Personeli…

O üniversite 42 sözleşmeli personel alımı yapacak! Büro Personeli, Şoför, Temizlik Personeli…
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 42 sözleşmeli personel alımı yapacak. Adaylarda aranan şartlar, kontenjan dağılımı ve başvuru detayları da paylaşıldı. Peki, başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? Adaylarda aranan şartlar nelerdir?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak amacıyla personel alımı yapacak. Şoför, Temizlik Personeli, Büro Personeli başta olmak üzere çeşitli alanlarda alım yapılacağı duyuruldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman? İşte personel alımı ilanının tüm detayları…

Personel alımı kontenjan bilgisi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştirilecek. Kontenjan bilgisi şu şekildedir:

  • 1 Spor Uzmanı (cankurtaran),
  • 2 Şoför,
  • 6 Teknisyen,
  • 10 Temizlik Personeli,
  • 10 Büro Personeli,
  • 13 Koruma ve Güvenlik Görevlisi olmak üzere 42 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Adaylarda aranan şartlar nelerdir?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi personel alımında adaylarda genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartlar aranmaktadır. Buna göre, adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, yapılacak güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması, herhangi bir suç hükümlülüğünün olmaması ve erkek adayların askerliğini yapmış olması ya da askerlik ile ilişiğinin olmaması gerekir.

Adaylardan KPSS puanı ve eğitim şartları da istenmektedir. 2022 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise P94, Ön Lisans P93, Lisans P3 puan türünden en az 60 puan almış olma şartı aranmaktadır. Adayların ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı ya da emekli aylığı almıyor olmaları gerekir.

Başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan personel alımı başvuruları 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla başladı. Başvurular 14 Nisan 2023 tarihinde sona erecektir. Adaylar için başvuru adresi; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü