O belediye 100 şoför alımı yapacak! En az İlkokul mezunu kadrolu şoför alımı başvuruları başladı!

O belediye 100 şoför alımı yapacak! En az İlkokul mezunu kadrolu şoför alımı başvuruları başladı!
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR resmi internet adresinde yayımlanan ilan kapsamında en az İlkokul mezunu 100 Şoför alımı yapılacak. Adaylarda aranan şartlar, başvuru detayları da paylaşıldı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman?

İŞKUR kurum dışı ilanlar resmi internet adresinde yayımlanan ilan kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 100 Şoför alımı yapılacak. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir? Başvurular nasıl ve ne zamana kadar yapılacak. İşte ilan detayları…

Başvuru şartları nelerdir?

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar resmi internet adresinde yayımlanan ilana göre, belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 100 şoför alımı yapılacak. Adaylarda aranan şartlar açıklandı. En az İlkokul mezunu ve ikamet şart olmadan alım yapılacak. Adayların E ya da D sınıfı ehliyete sahip olmaları, SRC1, SRC2, Psikoteknik belgelerine sahip olmaları gerekir.

Adayların kronik rahatsızlığının bulunmaması (kalp, şeker, prostat, tansiyon, epilepsi, uyku apnesi, migren, vertigo vb) gerekir. Adaylarda ortopedik engelinin bulunmaması da aranan şartlar arasındadır. Ayrıca vardiyalı çalışmaya uygun, diksiyonu düzgün ve ekip çalışmasına, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek adaylar aranmaktadır. Aynı zamanda iletişim gücü yüksek ve üretken olmak da şartlar arasında bulunuyor. Peki, başvurular nereye yapılacak? Son başvuru tarihi ne zaman?

Başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR resmi internet adresi üzerinden yayımlanan ilan kapsamında adayların başvuru iş ve işlemlerini 2 Nisan 2023 tarihine kadar tamamlamaları gerekir. Başvurular 29 Mart 2023 tarihinde başladı ve 2 Nisan 2023 tarihinde de sona erecektir. Adaylar başvurularını www.mersinbuyuksehiras.com.tr adresi üzerinden gerçekleştirecekler. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylara geri dönüş yapılacağı da belirtildi.