Milli Savunma Bakanlığı İŞKUR üzerinden 22 farklı meslekten personel alımı yapacak!

Milli Savunma Bakanlığı İŞKUR üzerinden 22 farklı meslekten personel alımı yapacak!
Milli Savunma Bakanlığı İŞKUR üzerinden 22 farklı meslekten KPSS şartsız çok sayıda daimi işçi alımı yapacak!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) işçi alımı için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre MSB, aşağıda belirtilen meslek gruplarından çok sayıda kadrolu işçi alımı yapacak.

MSB 22 farklı meslek grubundan KPSS şartsız bay-bayan işçi alımı yapacak olup, iş başvuruları İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online şeklinde yapılacaktır.

Bu kamu ilanına başvuru yapmak isteyen adayların en geç 30 Ocak 2023 tarihi saat 23:59’a kadar aşağıda belirtilen link üzerinden kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir. Peki, MSB hangi meslek gruplarından işçi alımı yapacak? Başvuru şartları nelerdir?

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI HANGİ MESLEKLERDEN İŞÇİ ALACAK?

Marangoz, Yük Taşıma İşçisi, Bakım Onarım Teknisyeni, Saraç, Lojistik Elemanı, Tesviyeci, Kaynakçı, İzolasyoncu, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, Ambalajcı, Hidrolik Pnömatikçi, Makine Bakım Onarım Teknisyeni, Elektronik Teknisyeni, Meydancı, Mobilya Döşemecisi, Elektrikçi, Bahçıvan, Aşçı, İmal İşçisi, İnşaat Boyacısı, Oto Bakım Onarımcısı ve Otomotiv Elektrikçisi olmak üzere 22 farklı meslekten işçi alımı yapacak!

BAŞVURU İŞLEMLERİ

1- Bu belirtilen mesleklerle ilgili istenilen şartları görüntülemek veya hemen İŞKUR üzerinden başvuru yapmak için öncelikli olarak buraya tıklayınız.

2- Ardından, açılan sayfa üzerinde yer alan ‘’İşyeri Unvanı’’ kısmına aynen ‘’MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’’ ismini kopyalayıp yapıştırınız ve sağ alt tarafta yer alan ‘’ARA’’ butonuna bazınız. Ardından, istenilen meslek kodunun üzerine tıklayıp başvuru işlemlerinizi tamamlayınız.