Kızılay duyurdu: Mutfak personeli alımı yapacak!

Kızılay duyurdu: Mutfak personeli alımı yapacak!
Kızılay resmi internet sitesi üzerinden mutfakta çalışacak personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay ne mezunu olduğuna bakmadan mutfakta çalışacak personel alımı yapacak. Kızılay alacağı personellerinde hangi şartları arıyor?

Kızılay resmî web sayfası üzerinden duyurduğu iş ilanının detaylarını açıkladı. Kızılay mutfak elemanı alacağını duyurdu. Kızılay alımını yapacağı personellerde herhangi bir mezuniyet şartı aramayacağını da bildirdi. Kızılay alım yapacağı personeller için görev tanımlarını da sitesi üzerinden duyurdu. Haberin detayları, kontenjan bilgileri ve daha birçok bilgi yazımızın devamında.

Kızılay mutfak görevlisi alımı yapıyor

Kızılay herhangi bir mezuniyet koşulu olmadan mutfak personeli alacağını duyurdu. Mutfakta çalışması için alınacak çalışanlarda alanında 2 yıl deneyim şartı aradığını belirtti. Ayrıca iletişimi kuvvetli, sorunlara çözüm odaklı yaklaşabilen, İstanbul da oturan veya iş dahilinde İstanbul da konaklamaya imkânı olabilecek kişiler aradığını da belirtti. Kızılay bunların yanı sıra iş ilanı ile çalışanlarında ekip çalışmasına uyumlu kişiler istediğini de belirtti. Ayrıca işe başvuru yapmak isteyen erkek vatandaşlarından da asker ile ilişiklerinin olmaması şartını da aradıklarını duyurdu.

Kızılay Mutfak Personeli alım şartları

Kızılay alım yapacağını duyurduğu mutfak elemanının görev tanımını ve mesleki olarak sahip olmasını istedikleri hususları açıkladı. Kızılay işe alımını yapacağı kişilerin; kibar ve nazik olmasını önemsiyor. Mutfakta çalışacak elemanın kibar ve sakin bir üslupla gelenlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmesi gerektiğini açıklamalarında duyurdu. Ayrıca mutfak içinde hijyene, gıda saklama usul ve yönergelerine uyulması gerektiğini bu yüzden de çalışanların bu konulara hâkim olmasını istediğini bildirdi. şirket tüzüğüne, kurallarına ve prensiplerine uyulmasının da gerekliliğini işe girecek vatandaşlara hususiyetle açıkladı.

Kızılay’ın işe alımını yapacağı personellerde aradığı diğer şartlar ise şu şekilde; -kahvaltıyı ve mutfağı standartlara uygun bir şekilde servise hazırlamak -çalışma ortamının her zaman temiz ve hijyenik kullanılması ve bırakılması – mutfakta kullanılan araç ve gereçlerinde hijyen hususunda çok dikkat edilerek yıkanıp temizlemesi. – sorun ve şikayetlerde aşçı ile istişare etmesi olarak sıraladı.

Başvurular için: https://basvuru.kizilaykariyer.com/btle9wqrmza6yeb3qwct5xxnta.job