Kızılay 5 şehirde personel alımı için düğmeye bastı! KPSS şartı yok!

Kızılay 5 şehirde personel alımı için düğmeye bastı! KPSS şartı yok!
Türk Kızılay’ın çeşitli birimlerinde görevlendirilmek için personel alımı ilanını yayımladı. Türk Kızılay bünyesine katılmak isteyen kişilerden KPSS şartı talep edilmeyecek. 5 şehri kapsayan Türk Kızılay personel alımı başvuru süreci başladı bile.

Kızılay bünyesinde istihdam sağlayacak personel alımı yapılacağı bilgisi ile birlikte başvuru şartları merak konusu oldu. Kızılay personel alımı şartları neler? Kızılay personel alımı kadro listesi nedir? Merak edilen sorular ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında izlerle birlikte.

Kızılay bünyesine personel alımı duyuruldu

Türk Kızılay’ın çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere birbirinden farklı personel alımı yapacağını yayımladı. Türk Kızılay bünyesine katılmak isteyen kişilerden KPSS şartı talep edilmeyeceği ile ilgili bilgi verilirken, 5 şehri kapsayan Türk Kızılay personel alımı için başvuru süreci ise devam ediyor. Ayrıca Kızılay tarafından yayımlanan ilana göre, personel alımı yapılacak il listesi şu şekilde yer alıyor;

Konya, Afyonkarahisar, Ankara, Kayseri ve İstanbul olmak üzere 5 şehri kapsayan personel alımı için çeşitli birimler üzerinden istihdam sağlayacak personel alımı yapılacağı duyurusu yapıldı. Personel alımı yapılacak kadro listesi ise şu şekilde;

Bölge Uzmanı, Dış Paydaşlarla İlişkiler Uzmanı, Uluslararası İlişkiler Uzmanı, Arapça Tercüman, İnsan Kaynakları Uzmanı, Elektrik Teknikeri, İdari İşler Uzmanı, Hemşire, Radyoloji Uzmanı Muhasebe Uzmanı gibi çeşitli pozisyonlarda alım yapılacak.

Kızılay personel alımı başvuru şartları neler?

 Kızılay bünyesinde istihdam sağlayacak personel alımı yapılacağı bilgisi ile birlikte başvuru şartları merak konusu olurken, talep edilecek şartları ise iş ilanı içerisinde kolaylık öğrenebilirsiniz. Türk Kızılay bünyesinde istihdamı artırmak ve gelir düzeyini sağlamak için başvuru yapacak kişilerin, Türk Kızılay’ın yayınladığı personel alımı için başvuru yapacak adaylar başvuru işlemlerini, online olarak yapması gerekmektedir. Kızılay bünyesine katılmak isteyen adaylar, Kızılay’ın resmi kariyer sitesi üzerinden başvuruda bulunabilir.

Türk Kızılay bünyesine alımı yapılacak personel kadrosu için başvuru yapacak adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı talep edilmeyeceği bilgisi verildi.

Konya, Afyonkarahisar, Ankara, Kayseri ve İstanbul olmak üzere 5 şehri kapsayan personel alımı için başvuru yapacak tüm adaylara başarılar dileriz.