Kızılay 15 farklı branşta sağlık çalışanı alımı yapacak! Ebe, Hemşire, Dermatoloji Uzmanı...

Kızılay 15 farklı branşta sağlık çalışanı alımı yapacak! Ebe, Hemşire, Dermatoloji Uzmanı...
Kızılay’dan iş başvuru ilanı yayımlandı. Kızılay yayımladığı ilana göre farklı kadrolarda sağlık çalışanı alımı yapacağını duyurdu. İş ilanı ile beraber başvuru şartlarını ve alımı yapılacak kadroları da paylaşan Kızılay iş arayanlar için güzel haberi verdi.

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu. Tam 15 farklı branşta işe alım yapacağını duyuran Kızılay sağlık alanında iş arayanların yüzünü güldürdü. Başvuru şartlarını ve koşullarını da alım yapacağı kadrolar ile beraber duyuran Kızılay başvurular için adayları resmî web sitesine yönlendirdi. Peki Kızılay’ın alım yapacağı kadrolar neler olacak? Başvurular ne zaman başlayacak? Başvuru koşulları neler? Tüm soruların cevapları haberimizin detayında…

Kızılay farklı departmanlarda personel alımı yapacak

Kızılay yaptığı son duyuruda kendi bünyesindeki çalışanlara ek olarak personel alımı yapacağını duyurdu. Yapacağı bu personel alımlarının farklı kadro ve departmanlarda olacağını da yine açıklamalarında adaylarına duyurdu. Adayların Kızılay’ın yayımladığı iş ilanına başvuru yapabilmesi için basvuru.kızılaykariyer.com/ilan/site.aspx web adresini ziyaret etmesi ve başvuru adımlarını takip ederek başvurularını izlemesi gerekmektedir.

Başvurusunu tamamlayan adaylar açık olan pozisyonlara şartlarını da kendilerinde barındırmaları koşulu ile ilana başvur seçeneğinden istedikleri pozisyona başvuru yapabilecekler. İletişim, eğitim gibi istenen bilgileri de sisteme giren adaylar başvurularını tamamlamış olacaklar.

Kızılay hangi branşlarda personel alımı yapacak?

Kızılay’ın bünyesinde çalışmak üzere farklı departmanlarda sağlık çalışanı almak istediğini duyurmuştu. Yayımladığı ilanda başvuru adresini ve koşullarını da yayımlayan Kızılay, personel alımlarını gerçekleştireceği farklı departmanları da listeledi.

Açıklamalarında alacağı personelleri; Hasta Hizmetleri Yöneticisi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, Dermatoloji Uzmanı, Ameliyathane Hemşiresi, Ebe, Servis Hemşiresi, Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşiresi, Hemşire gibi sağlık alanlarında alacağını da belirtti. Adayların istedikleri alan üzerinden başvuruları Kızılay resmi web sitesi üzerinden gerçekleşmektedir.