İzmir Karabağlar Belediyesinde personel alınacak! İşte başvuru detayları

İzmir Karabağlar Belediyesinde personel alınacak! İşte başvuru detayları
İzmir Karabağlar Belediyesinden sevindirici haber geldi. İş arayanların dikkatine İzmir Karabağlar Belediyesi bünyesinde çalışmak istiyorsanız bu haber tam size göre. Personel alımı açan Belediye başvuruları bekliyor.

İzmir Karabağlar Belediyesi bünyesine yeni personel alımı gerçekleştiriyor. Şartlar belli oldu. Bu şartları taşıyanlar elini çabuk tutsun bu fırsat kaçmaz. Şartları karşılayanlar hemen başvuru yapsın. Detaylar haberimizin devamında sizlerle...

İzmir Karabağlar Belediyesi kadro dağılımı nasıl yapılacar

İzmir Karabağlar Belediyesi iş arayan vatandaşlar için sevindirici haberi yayınladı. Belediye bünyesine çok sayıda personel alacağını duyuran belediye hangi alanlardan alım yapacağını da açıkladı. Bu alanlarda başarılı olan kişilerin işe alım süreci hız kesmeden gerçekleşecek. Belirlenen kadroya göre belediye bünyesine farklı alanlardan personeller alacak. Belediyenin yayınlamış olduğu bilgiye göre bir kişi Asfalt silindir operatörü olarak alınırken bir kişi asfalt finiş er operatörü ve bir kişi de asfalt freze operatörü olarak alınacak. Alımlar sadece bunlarla sınırlı olmayıp 2 kişi Loder ve Ekskavatör operatörü olarak işe alınacak aynı zamanda 2 kaynak ustası ve 2 marangoz ustası alınırken bir kişi de büro çalışanı olarak alınacak. İşe alımlar sadece bu kadarla sınırlı kalmayıp 20 kişi ağır vasıta şoförü olarak alınacak. Bu alımla iş sahibi olmak isteyen kişilerin yüzü gülecek.

Personel alım şartları nelerdir

Belediye olarak istihdam sağlanması yolunda yeni adımlar atılırken İzmir Karabağlar Belediyesi de bu seferberliğe katılarak personel alımına destek olmaktadır. Bununla birlikte belediyenin personel alım listesini yayınlamasının ardından şartları da belli olmuştur. Belediyenin istediği şartlar operatörlük için operatör belgesine sahip aday istemektedir. Başvuru esnasında bu belgeye sahip olmayan operatörlerin başvuruları dikkate alınmayacaktır. Başvurular belediyenin olduğu Karabağlar ilçesinden yapılmalıdır. Büro çalışanı için en az meslek lisesi mezunu ve bilgi işlem alanında 2 yıllık bir tecrübe istenilmektedir. Başvuru yapmak için verilen tarih 6 ile 8 Şubat arasıdır. Başvurular online ortamda gerçekleştirilmelidir. Bu yolları izleyerek başvuru sürecinizi tamamlayabilir işe alımınızı bekleyebilirsiniz. Detaylı bilgi için belediyenin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.