İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı! Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı! Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı...
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek. 2 Şubat 2012 tarihi itibarıyla yayımlanan ilana göre 17 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru detayları ve aranan şartlar açıklandı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 17 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. En az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları arasından adaylar belirlenecek. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı

İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere;

  • Lise mezunu; 1 Şoför, 5 Temizlik Görevlisi, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • Ön Lisans mezunu; 2 Büro personeli,
  • Lisans mezunu; 4 Büro Personeli olmak üzere 17 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru şartları

İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki şartlar aranmaktadır. Bunun yanı sıra 2022 yılında gerçekleştirilen KPSS Lise için P94, Ön Lisans için P93, Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gerekmektedir. Lisans mezunu Büro Personeli alımında 40 yaş, diğer pozisyonlarda 35 yaşından büyük olmamak gerekmektedir. 

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımında son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı- silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak gerekir. Şoför alımında da E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve SRC2 ve Psikoteknik belgelere sahip olmak gerekmektedir.

Başvuru tarihleri

İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı başvurular 2-16 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Adaylar, başvuruları şahsen yapacaktır.

Başvuru Adres; İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü Kuzey Yerleşkesi Kütüphane Binası, Ünalan Mahallesi, Ünalan Sokak D-100 Karayolu Yanyol 34700 Üsküdar/İstanbul

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ