İstanbul Belediyesi 124 kişiyi personel olarak alacak! Başvuru detayları ve şartları

İstanbul Belediyesi 124 kişiyi personel olarak alacak! Başvuru detayları ve şartları
İstanbul Belediyesi personel alımı için başvuruları açtı. Belediye bünyesinde çalışmak isteyenleri sevindirecek haber geliyor. Belediyeye alınacak 124 kişiden biri olmak artık mümkün. Bu alımla iş sahibi olmak artık çok kolay.

Belediye çalışanı olmak için yapmanız gerekenleri duyunca çok şaşıracaksınız. Bu şartları duyan mutluluktan çıldırıyor işte o şartlar haberimizin devamında sizinle birlikte...

İstanbul Belediyesi personel alımı detayları ve şartları neler

İstanbul Belediyesi 2023 yılı için istihdam sürecini başlattı 124 personel alacağını duyuran belediye için insanlar sıraya geçti. Şartları taşımak için birbirleriyle yarışan adaylardan 124'ü belediye bünyesinde çalışmaya başlayabilecek. Farklı departmanlara alınacak olan adaylarım her biri için ayrı şartlar istenmektedir. Bu şartların farklı olmasının sebebi departmanlar ve personel alınacak alanların farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Bu şartları taşıyan kişiler alanına göre yerleştirilecek ve çalışma hayatına başlayabilecek. Başvuru şartlarının başında belediyeye alınacak personelin T.C vatandaşı olması gerekmektedir. Engelli olarak başvuracak kişilerin işe en az ilk öğretim mezunu olması gerekmektedir. Destek personeli olarak alınacak kişilerin ise en az B sınıfı ehliyet sahibi olması istenilen şartlar arasında yer almaktadır. Bu şartları taşıyan kişiler başvuru sürecine başlayabilir. Şartları taşımayan kişilerin ise başvuruları olumsuz olarak cevaplanmaktadır.

İzmir personel alımı başvurusu nasıl yapılır

İstanbul Belediyesi personel alımı için başvuru süreçlerinin belli olmasının ardından başvuru zamanı da belli oldu. Başvuruların belediyeye gidilerek bizzat gerçekleştirilmesi istenilmektedir. Yüz yüze görüşmeye önem veren belediyenin istediği başvuru şekli bu şekildedir. Başvuru tarihleri ise 7 ila 13 Şubat arasında yapılacak. Başvuru sürecinin kaçırılmaması için elinizi çabuk tutmanız gerekmektedir. Bu sayede başvuru zamanına geç kalmadan alınacak olan personellerden biri olmanız mümkün olabilmektedir. Yüz yüze başvuruya önem veren belediye için gelmeden önce hazırlıklı olmanız gerekmektedir. Sizi öne taşıyacak olan yetenekleriniz için öz geçmişinizi gitmeden önce hazırlayarak yanınızda bulundurmanız önerilmektedir. Bu sayede başvuruya giderken eliniz sağlam olacaktır. Bu işte çalışmak istiyorsanız bu detayları göz önünde bulundurarak başvurunuzu yapabilirsiniz.