İŞKUR üzerinden 1641 personel alımı yapılacak! Şartlar açıklandı!

İŞKUR üzerinden 1641 personel alımı yapılacak! Şartlar açıklandı!
İŞKUR yeni bir iş ilanı daha yayımladı. İş arayanlara müjdeli haberi veren İşkur büro memuru olarak 1.641 adet yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. Yayımladığı ilanda 81 ilden personel alımı yapılacağını da belirtti.

İŞKUR yine iş arayanların yüzünü güldürdü. İlkokul mezunlarına 81 ilden yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. Yayımladığı ilan ile yeni çalışan alınacağını duyuran İŞKUR bu personellerin büro memuru olarak görevlendirileceğini de belirtti. İşveren ve işçi arasında güvenli bir hizmet sunan İŞKUR iş arayanların başvurduğu, ilanlarını takip ettiği bir yapıya sahip. Bu özelliği ile de iş ilanları herkesin dikkatini çekiyor.

İŞKUR’dan yeni bir personel alım ilanı

İŞKUR yayımladığı son ile personel alımı yapılacağını duyurdu. İşkur’un yayımladığı ilan ile tam 1.641 adet büro memurunun alımının yapılacağı tüm kamuoyuna duyuruldu. Üstelik yapılacak olan personel alımının 81 ilden olması vatandaşın yüzünü güldürdü. Yayımladığı ilan ile başvuru şartlarını ve detaylarını da paylaşan İŞKUR adayların bazı şartlara haiz olmaları gerektiğini belirtti. Bu şartları ise şu şekilde duyurdu. İŞKUR üzerinden büro memurluğu işine başvurmak isteyen adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, en az ilkokul mezunu olmak, sağlık problemi bulunmamak, takım çalışmasına yatkın, kişisel temizliğine önem veren, tam veya yarı zamanlı çalışmaya uygun, 18 - 40 yaş aralığında olması gerektiği şartlarını duyurdu.

İŞKUR büro memurluğuna başvuru nasıl yapılır?

İŞKUR’un geçtiğimiz saatler içerisinde yayımladığı iş ilanı başvuruları başladı. Yayımladığı ilan ile büro memuru olarak 1.641 çalışan alacağını duyuran İŞKUR personellerin 81 ilden alımının yapılacağını da belirtti. İŞKUR yayımladığı ilanda başvurunun nasıl yapılacağını da duyurmuştu. Adayların ilk olarak İŞKUR’a kaydolması gerekiyor daha sonra https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx. adresi üzerinden memur alımı iş ilanlarına girmesi gerekiyor. Son olarak ise girmek istediği pozisyonun şartlarına bakarak hazırlanması gereken belgeler veya farklı başvuru şartlarına dikkat ederek istenildiği üzere başvurusunu tamamlayabiliyor.