İŞKUR duyurdu: iş arayanlara Türk Telekom'dan iş fırsatı!

İŞKUR duyurdu: iş arayanlara Türk Telekom'dan iş fırsatı!
İş arayanların dikkatine 14.000 TL maaş ile Türk Telekom bünyesinde çalışmak ister misiniz? Cevabınız evet ise hemen başvuru yapabilirsiniz. Peki personel ve işçi alımı için gerekli şartlar ne olacak?

Türk Telekom’dan iş arayanları sevindirecek haber geldi. Üstelik 14.000 TL’ye kadar maaş imkanının yanında en az ilkokul mezunu kişiler de başvurularını yapabilecek. Bu iş imkanından faydalanmak için ise başvuru şartlarını taşıyor olmak gerekiyor. Şimdi haberimizin devamında Türk Telekom personel alımı hakkında merak edilen her şey sizlerle…

Türk Telekom personel alımı için gereken şartlar

Türk Telekom iş arayan kişiler için bir personel alımı duyurusu yayınladı. Yayınlamış olduğu duyurunun ardından başvuru kadroları ve şartları da belli oldu. Üstelik bu iş alımı için en az ilkokul mezunu olmak da yeterli olacak. 14.000 TL’ye kadar maaş imkanı sunan bu personel ve işçi alımı başvurusunda istenilen bazı önemli şartlar bulunuyor. Bu şartları taşıyan kişilerin başvurularının onaylanmasının ardından işe alım süreçleri başlatılacak.

İŞKUR iş birliği ile Türkiye’de istihdamı artırmak ve işsizlikle mücadele etmek için açılan bu başvurularda kadro ise temizlik görevlisi olarak belirlendi. Temizlik görevlisi alımı için istenilen şartlar şu şekildedir;

  • Temizlik görevlisi alımı için kişinin temizlik ve ikram konularında deneyimli olması istenmektedir.
  • Ortaokul ya da lise mezunu olmak ve maksimum 35 yaş sınırı da bulunmaktadır.
  • Erkek temizlik görevlisi alımı için istenilen şart askerlik hizmetini mutlaka tamamlamış olmasıdır.
  • En az b sınıfı ehliyete sahip ve uzun süreli çalışmaya uyum sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.

Türk Telekom personel alımı için başvuru detayları

Türk Telekom açmış olduğu personel alımında başvuru yapmak isteyen adaylar için izlenilecek yolları da açıkladı. Yapılan açıklamaya göre İŞKUR’un resmi internet sitesinden giriş iş arayan kısmından ilanı bulmanız gerekmektedir. İlanı bulduktan sonra başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Siz de eğer bu kadroda ve bu maaşlarda çalışmak istiyorsanız başvurunuzu vakit kaybetmeden yapmanız gerekmektedir. Yapılan başvurunun ardından inceleme süreci tamamlandıktan sonra sonuç belli olacaktır. Personel alımı başvuru süreci tamamlandıktan sonra gerçekleşecektir.