Hastane ve sağlık kurumlarına Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alınıyor: KPSS yok! 18-50 yaş arası

Hastane ve sağlık kurumlarına Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alınıyor: KPSS yok! 18-50 yaş arası
Hastane ve çeşitli sağlık kurumlarında çalışmak isteyenlere güzel haber geldi. Gelen son habere göre hasta kabul kayıt görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurmak isteyenler için KPSS şartının aranmayacağı ifade edildi. İşte başvuru şartları ve detaylar

İŞKUR üzerinden çeşitli illerde bulunan özel hastane ve sağlık kurumlarına Hasta Kabul ve Kayıt Görevlisi alımı yapılacak. Ortalama olarak adayların 18-50 yaş arasında olması gerektiği ifade edilirken, başvuracaklar için KPSS şartının aranmayacağı alımların şu an için sadece özel sektör kapsamında olacağı belirtildi. 

KPSS ŞARTI YOK

Sağlık kurumlarında ve özel hastanelerde çalışmak isteyenler için İŞKUR düzenli olarak farklı mesleklerde hastane iş ilanları yayımlıyor. Bu kapsamda son olarak hasta kabul ve kayıt görevlisinin alınacağı ifade edildi. Alımlar şu an için sadece özel sektör için yapılacak. Bu sebeple adaylardan KPSS puanı istenmeyeceği gibi mülakat ya da sözlü sınav uygulaması da yapılmayacak. 

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

 Başvurmak isteyenler özellikle başvuruların ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor. Başvurular İŞKUR üzerinden online bir şekilde gerçekleştirilecek. İsteyen adaylar İŞKUR'u arayabilir ya da en yakın İŞKUR şubesine giderek de başvurularını tamamlayabilir. Bununla birlikte başvuru tarihlerinin de ilana göre değişkenlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Aşağıdaki link üzerinden ilanların son başvuru tarihlerini inceleyebilir, duruma göre başvuruda bulunabilirsiniz. 

HASTA KABUL KAYIT GÖREVLİSİ BAŞVURU EKRANI VE GÜNCEL İLANLAR

HASTA KABUL KAYIT GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Başvurmak  isteyenlerin hem özel hem de genel başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. Adaylar için genel şartlar bütün ilanlar için geçerlidir. Özel şartları da ilanların içerisinden öğrenebilirsiniz. İşte genel olarak hasta kabul kayıt görevlisi başvuru şartları:

-En az ilköğretim mezunu (İlana göre farklılık gösterebilir)

-18 yaşını tamamlamış

-Sağlık sektöründe deneyimi olan ya da deneyim kazanmak isteyen,

-İletişim ve planlama becerileri gelişmiş,

-Hizmet ve çözüm odaklı,

-Ekip çalışmasına yatkın,

-Provizyon ve fatura işlemlerine hakim,

-MS Office programlarına hakim,

-Görevini yapmasında herhangi bir sağlık sıkıntısı olmayan (Engelli adaylar için özellikler ilanların içerisinde aktarılmıştır)

-Giyimine özen gösteren, güler yüzlü

-Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek