Garanti Bankası 8 bin TL maaşla kamu personel alımı yapacak! En az lisans mezunu olmak yetiyor

Garanti Bankası 8 bin TL maaşla kamu personel alımı yapacak! En az lisans mezunu olmak yetiyor
Garanti Bankası bünyesinde Müşteri Danışmanı olarak çalışmak isteyen vatandaşlar için banka tarafından personel alım ilanı yayınlandı. İlanda çalışmak üzere alım yapılacak olan nitelikteki kişilerin sağlaması gereken şart ve nitelikler verildi.

Garanti tarafından Müşteri Danışmanı olmak üzere olarak çalışmak isteyen vatandaşlar için personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan bu iş ilanına göre İstanbul ilinde yaşayan vatandaşların başvuru yapabileceği ve diğer pek çok başvuru detaylarının olduğu belirtildi. 

Garanti Bankası bünyesinde Müşteri Danışmanı olarak çalışmak isteyen vatandaşlar için banka tarafından personel alım ilanı yayınlandı. İlanda çalışmak üzere alım yapılacak olan nitelikteki kişilerin sağlaması gereken şart ve nitelikler verildi. Bu nitelikler bankanın resmi internet sitesinde paylaşılarak detaylar aktarıldı. İşte Garanti Bankası tarafından yayınlanan iş ilanı...

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİ DANIŞMANI ALIMI YAPACAK! 

Müşteri Danışmanı olmak için personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen kişiler için genel nitelikler ile başvuru şartları yayınlandı. Verilen ilanda belirtilen üzere kişilerde aranan genel nitelikler ve başvuru şartları şu şekilde verildi; 

GENEL NİTELİKLER 

  • Tüm müşterilere para yatırma ve çekme, ödeme, para transferi, çek ve senet ödemeleri vb. nakit işlemlerinde hizmet sunar.
  • Belirli segmentlerdeki müşterilere ürün tanıtımı ve satış yapar, gerekli durumlarda müşteri ziyaretlerini gerçekleştirir ve satış sonrası hizmetleri sunar.
  • Sahip olduğu sertifikalara göre, hizmet vermeye yetkili olduğu ürünlerin tanıtım ve satış aktivitelerini gerçekleştirir.
  • Müşterileri bilgilendirerek, dijital bankacılık kanallarına yönlendirir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? 

  • Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezunsanız,
  • İstanbul'da ikamet ediyorsanız,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 1 yıl tecil ettirmiş
  • Tercihen Segem Sertifikası’na sahipseniz başvuru yapabilirsiniz. 

Bu niteliklere sahip olan ve Garanti BBVA'ya personel alımı için başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan nitelik ve şartların yanı sıra başvuru ekranı da aşağıdaki bağlantıda verildi. 

GARANTİ MÜŞTERİ DANIŞMANI PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURUNUZ 

Başvuru yapacak olan vatandaşların yayınlanan ilan süresince başvuru yapması gerekmektedir. Aksi halde diğer başvurular kabul edilmeyecektir.