Aselsan yüksek maaşlı 4 farklı branşta personel alımı yapacak!

Aselsan yüksek maaşlı 4 farklı branşta personel alımı yapacak!
Mart ayında personel alımı yapan kurumlar listesine bir yenisi daha eklendi. Aselsan 4 farklı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Yüksek maaş ile personel alımı için başvuru detayları işte sizlerle...

Yüksek maaş ile 4 farklı branşta personel alımı yapacağını duyuran Aselsan personel alımı için başvuru şartlarını tek tek paylaştı. Peki personel alımı şartları neler? Branş alanları nedir?

Yüksek maaşlı personel alımı ilanı

Aselsan 4 farklı branş üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Aselsan tarafından yapılan açıklama ile birlikte iş arayan kişiler söz konusu alım ile ilgili detaylar araştırmaya başladı. Kurum tarafından yapılan açıklama ile birlikte iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin bazı şartları taşıması gerekmektedir. Belirtilen şartları taşıyan herkes söz konusu alım için başvuruda bulunabilir. Başvuru yapılacak ilana göre şartlar değişkenlik gösterebilir. Aselsan tarafından yapılan açıklama göre alımı yapılacak branşlar ise şu şekilde;

Mühendis, teknisyen, üretim planlama mühendisi ve program kalite mühendisi olmak üzere 4 farklı branşta personel alım yapılacağı bilgisi verildi. Başvuru yapacak olan personellerin tam zamanlı çalışma sisteminde çalışması beklenirken, merkez teşkilat olarak da Ankara bölgesinde ikamet etmesi gerekmektedir.

Aselsan personel alımı başvuru şartları neler?

Aselsan bünyesine katılmak için başvuru şartları ise şu şekilde;

Mühendislik için başvuru yapacak olan adayların iletişim yeteneklerinin yüksek olması talep edilirken, bilgi paylaşımına açık olması da gerekmektedir. Ayrıca ekip çalışma sistemine yatkın olması ve güncel teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmesi aranan şartlar arasındadır. Tüm bunların yanı sıra öğrenmeyi açık olması da aran şartları arasındadır. Ayrıca mezun olduğu üniversitenin mühendislik, teknoloji fakültesi, elektrik elektronik, endüstri mühendisliği, elektronik ve haberleşme, makine veya bilgisayar bölümleri dahilinde lisans eğitimini tamamlamış olması aranan temel şartlar arasında yer alıyor.

Program kalite mühendisliği pozisyonunda çalışacak adayların endüstri mühendisliği, elektronik mühendisliği, mekatronik mühendisliği, yüksek mühendislik veya makine mühendisliği bölümlerinden mezun olması aranan şartlar arasındadır yer alıyor. Bölüm şartını tamamlayan adaylardan İngilizce seviyesinin de iyi olması bekleniyor. Aselsan tarafından gerçekleşen ilana kadın ve erkek ayrımı yapılmaksızın başvuru şartlarını taşıyan her adayın başvuru yapabileceği konusunda açıklama yapıldı.