Antalya Büyükşehir Belediyesi en az İlkokul mezunu 43 kamu personeli alacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi en az İlkokul mezunu 43 kamu personeli alacak!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İŞKUR resmi internet sitesinde 43 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. En az İlkokul mezunu olmak üzere personel alımı yapılacak. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı farklı alanlarda kadrolu 43 kamu personeli alımı yapacak. Adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru detayları da paylaşıldı. Peki, hangi alanlarda alım yapılacak? Son başvuru tarihi ne zaman? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Kontenjan bilgisi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İŞKUR kurum dışı ilanlar resmi internet adresinde yayımlanan ilana göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 43 kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Peki, adaylarda aranan şartlar nelerdir?

Başvuru şartları nelerdir?

Personel alımında adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları, erkek adayların askerlik ile ilişiğinin olmaması ve Antalya ilinde ikamet ediyor olmaları gerekir. Alım yapılacak alanlara göre şartlar değişmektedir.

  • Şoför alımında adayların E sınıfı ehliyete, SRC, Psikoteknik belgelerine sahip olmaları, en az Ortaokul mezunu olmaları ve ağır vasıta araç kullanıyor olabilmeleri gerekir.
  • Tır şoförü alımında adayların tır ehliyetine, SRC, Psikoteknik belgelerine sahip olmaları, tercihen 2 sene deneyimli olmaları ve en az Ortaokul mezunu olmaları gerekir.
  • Görüntü ve Ses Sitemleri Personeli alımında adayların en az ilgili bölüm olarak Lise mezunu olmaları ya da Lise mezunu olup mesleki yeterlilik belgesine sahip olmaları ve tercihen 3 yıl deneyimli olmaları gerekir.
  • Beden işçisi alımında adayların en az İlkokul mezunu olmaları ve B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.
  • Opera Sanatçısı alımında adayların üniversitelerin Devlet Konsevatuvarı Opera- Şan ana sanat dalı mezunu olmaları, piyano icrası ve şan eğitmenliği deneyimine sahip olmaları ve tercihen alanında 5 yıl tecrübeli olmaları gerekir.
  • Müzisyen alımında (Kanun, ney, kaval-zurna-mey-sipsi-saksafon, piyano-kanun-akordeon, piyano-gitar-klavye, ritim-bateri-davul-perküsyon, bağlama, yan flüt, keman, gitar, piyano, kabak kemane-bağlama, viyolensel) üniversitelerin Devlet Konservatuvarı mezunu olmaları ve tercihen alanında deneyimli olmaları gerekir.

PERSONEL ALIMI ALANLARI VE ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

https://media.iskur.gov.tr/67500/doc11217920230317154705.pdf