18-45 yaş arası başvuru yapabilir! Bekçi alımı ilanı yayımlandı: 16 gün içinde başvurunuzu yapın

18-45 yaş arası başvuru yapabilir! Bekçi alımı ilanı yayımlandı: 16 gün içinde başvurunuzu yapın
Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımına ilişkin ilan yayımlandı. Bu ilana 18 - 45 yaş arası adayların başvuru yapabileceği ifade edildi. Ayrıca söz konusu başvuruların 25 Ocak itibari ile bakıldığında 16 gün sonra sona ereceği ifade edildi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden güncel personel alımları tüm hızıyla yayımlanmaya devam ediyor. İŞKUR'un kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlara göre çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılıyor. Ocak ayı itibari ile beklenen bekçi alım ilanları yayımlanmaya başladı ve bu ilanlara ilgi de oldukça arttı. Yayımlanan bu ilanlara başvuruların 10 Şubat'ta sona ereceği belirtilerek yayımlanan ilana 18 - 45 yaş arasındaki adayların başvuru yapabileceği bildirildi.

18 - 45 YAŞ ARASI BAŞVURABİLİR

İŞKUR üzerinden yayımlanan Bekçi alımlarının şu an için sadece özel sektör için olduğu belirtildi ve yaş şartı olmadığı 18 - 45 yaş arası herkesin başvuru yapabildiği ve söz konusu başvuruların İŞKUR paneli üzerinden e-Devlet ile giriş yapılarak gerçekleştirilebileceği bildirildi.

ARANAN ŞARTLAR 

Adayların öncelikli olarak genel şartlara haiz olması gerektiği paylaşılırken kadroya göre özel şartlar da aranmaktadır. Ancak öncelikli olarak genel şartlara haiz olunması gerektiği bildirildi. Bu şartlar ise şöyle aktarıldı:

– T.C. Vatandaşı olmak,

– İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkûm bulunmamak lazım

– Alkol, uyuşturucu ya da uyarıcı madde tüketimi nedeniyle tedavi görmüş ya da görüyor olmamak

– Terör örgütleri ile bu örgütlerin legal ya da illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve katılmamış olmak

– En az ilköğretim, lise ya da dengi okul mezunu olmak lazım (İlanlara göre değişkenlik gösterebilmektedir)

– Vardiyalı çalışmaya uygun olmak

BAŞVURU DETAYLARI 

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada yukarıda bulunan e-Devlet ile giriş kısmından giriş yapılması gerektiği bildirildi. Giriş yapmakla beraber başvuru işlemlerinin de gerçekleştirilebileceği vurgulandı.

İlan için TIKLAYIN.