125 kişiye 'ByLock' gözaltısı
Aralarında polis, öğretmen, memur ve esnafların da bulunduğu 125 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Mehmet YİRUN - TEKİRDAĞ'da sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı, 'ByLock' kullandıkları gerekçesiyle aralarında polis, öğretmen, memur ve esnafların da bulunduğu 125 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları gerekçesiyle aralarında polis, öğretmen, memur ve esnafın da bulunduğu 125 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
40 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları gerekçesiyle aralarında polis, doktor, öğretmen, memur, esnaf, ev kadınının da aralarında bulunduğu 127 kişi hakkında gözaltı kararı vermesinin ardından polisin yaptığı çalışmada 40 şüpheli gözaltına aldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
