Yunanistan’a ait F-4 tipi savaş uçağı düştü! Aramalar devam ediyor!

Yunanistan’a ait F-4 tipi savaş uçağı düştü! Aramalar devam ediyor!
Yunan medyasından gelen habere göre, bugün sabah saatlerinde Yunanistan’a ait bir savaş uçağı düştü. Yapılan açıklamalara göre savaş uçağının sabah saat 10:30 civarında düştüğü öğrenildi.

Yunanistan’a ait F-4 tipi bir savaş uçağının sabah saatlerinde düştüğü bilgisi verildi. Yunanistan hava kuvvetlerine ait savaş uçağının, Andravida kenti açıklarında düştüğü bilgisi paylaşıldı. Yunan medyasında yer alan haberlere göre, Yunanistan hava kuvvetlerine ait olan savaş uçağında bir pilotun ve yardımcı pilotun olduğu duyuruldu. İki pilotun yer aldığı ve Yunanistan hava kuvvetlerine ait olan F-4 tipi savaş uçağı için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bugün sabah saat 10:30 sularında düştüğü öğrenilen ve Yunanistan hava kuvvetlerine ait olduğu açıklanan F-4 tipi savaş uçağı için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini paylaşan Yunan basını, uçağın Andravidas Havaalanı açıklarına düştüğünü belirtti. F-4 tipi savaş uçağının düştüğü ise, bölgede uçuş yapan başka bir savaş uçağı pilotu tarafından bildirildi.

GÜVENLİK SİSTEMİ AKTİFLEŞTİRİLMİŞ

Yunan medyasında yer alan haberlere göre, bugün sabah saatlerinde Andravidas Havaalanı açıklarına, Yunanistan hava kuvvetlerine ait bir F-4 tipi savaş uçağı düştü. F-4 tipi savaş uçağının düştüğü ise, aynı bölgede uçuş yapan başka bir savaş uçağı pilotu tarafından bildirildi. Düşen F-4 tipi savaş uçağında bir pilot ve bir yardımcı pilot olduğu açıklandı. Pilotların, savaş uçağı düşmeden önce güvenlik sistemini aktifleştirdiği bildirildi. Yunanistan hava kuvvetlerine ait F-4 tipi savaş uçağının, İyon Denizi’ne düştüğü Yunan medyası tarafından açıklandı. Yunanistan Genel Kurmay Başkanlığı tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada, kazanın sabah saat 10:30 civarında gerçekleştiği, uçağın düştüğü yerin Andravidas üssüne yaklaşık olarak 40 kilometre uzaklıkta olduğu bildirildi.